Redenen waarom je single bent

Vrije tijd door Renée

Iedereen vertelt je dat je hartstikke knap bent, een geweldige persoonlijkheid hebt en een lichaam hebt waar je U tegen zegt. Toch ben je single. Mensen vragen je tot in den treure waarom een leuke vrouw zoals jij geen vriend heeft. Tja, uh...? De volgende redenen wijzen daarop.


Verlatingsangst
Een relatie betekent ook dat je risico's moet nemen. Je moet je openstellen voor iemand die je niet goed kent en dat maakt je kwetsbaar. Zodra je die fase door bent loop je weer het risico om verlaten te worden. Laat dat nu nog enger zijn...


Hoge standaard
Het is oké om kritisch te zijn en een bepaald wensenlijstje te hebben als het op mannen aankomt, maar als je standaard té hoog is kan dat enorm tegen je werken. In een relatie moet je geven en nemen, dus als één eigenschap je niet aanstaat en je het daarom afkapt is het moeilijk om überhaupt ooit gelukkig met iemand te worden. Geen ambities hebben kan een dealbreaker zijn, maar dat hij houdt van een biertje op z'n tijd hoeft dat niet per se te zijn.


Negativiteit
Als negativiteit je tweede naam is, is de kans groot dat een man het al snel afkapt. Er is een verschil tussen pessimistisch zijn en compleet negatief in het leven te staan. Je hoeft niet iedere discussie te winnen.


Slechte verzorging
Mannen hechten tot op een bepaalde hoogte waarde aan uiterlijke verzorging. Als jij er na drie weken telkens als een slons bijloopt dan kan het zijn dat hij zijn interesse verliest. Je hoeft heus niet iedere dag een uur in haar en make-up, maar zorg er dan wel voor dat je er netjes uitziet en niet dat hij zich afvraagt of je überhaupt wel gedoucht hebt sinds het weekend.


Onzekerheid
Je kunt er niet omheen dat iedere vrouw onzekerheden heeft. Zelfs de vrouw die er super zelfverzekerd uitziet heeft zo haar issues. Onzekerheid wordt pas een probleem als het je leven beïnvloedt en dus een relatie in de weg zit. Sommige mannen reageren daar niet goed op.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron