Beauty-overzicht van oktober

Gezicht door Mariëlle

Kun jij het bos nog zien door alle beautyproducten die er zijn? Wij wel, en daarom houden we je maandelijks op de hoogte met beautyproducten die de redactie van Vrouwen.nl selecteert op basis van innovatie of omdat wij er zelf fan zijn.

Batiste Droogshampoo
Ja we zijn verslaafd aan droogshampoo (ligt altijd voor handen op ons kantoor en daar schamen we ons niet voor) en we zijn fan van Batiste droogshampoo. Batiste heeft twee nieuwe varianten die we natuurlijk even moesten proberen. Eén variant voor blond haar, wat mooi uitkomt met allemaal blondies in het team, die heel lekker ruikt. De andere nieuwe variant is bedoeld voor grrroot haar en heeft vooral een heel mooi printje. We vinden de geur van die laatste wat minder. Maar hé, het blijft Batiste.


The Microdelivery overnight anti-aging peel van Philosophy
Deze peeling van Pholosophy bestaat uit twee stappen en kan 's nachts gedragen worden. Peel je gezicht wekelijks en je huid blijft jong en stralend. Peelings zijn de bomb. De combinatie peeling en het merk Philosophy kan alleen maar iets positiefs beloven.


Zilvershampoo van Kruidvat eigen merk
Like we said: we hebben veel blondies op de redactie en blond haar wordt minder geel met zilvershampoo. Super chill! We hebben zelfs gehoord dat het er heel tof uitziet als je het anderhalf uur in je haar laat trekken. Maar dat proberen we pas als we genoeg ballen hebben gekweekt.


Cattier Clay Mask
Dit masker voelt heel vies aan en ziet er ook vies uit als je hem uit de tube drukt, maar hij is intens fijn. Je huid ziet er meteen een stuk frisser uit (na gebruik dan). Lekker voor in de winter die een aanval pleegt op je velletje. Binnenkort zit deze samen met twee andere producten als reissetjes in de Beautybox.

Met Rimmel Super Curler Mascara heb je geen wimperkruller nodig. Vooral Renée vindt deze heel erg fijn.