WTF journaal van dinsdag 3 november

Vrije tijd door Mariëlle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: man werd wakker met een getattoeerde zonnebril op zijn gezicht, een coach die werd ontslagen omdat ze seksdates voor haar dochter regelde en de scene waarin Walter White uit Breaking Bad een pizza op het dak van zijn huis gooide wordt nog regelmatig nagedaan door pubers.


Man wordt wakker met zonnebril-tattoo
Het zal je maar overkomen, je wordt wakker met een getekende zonnebril op je porem. Dát is al erg. Laat staan wanneer het een slechte tekening betreft. De man die dit overkwam dacht eerst dat het pen was. Totdat hij het wilde wegboenen. Toen kwam hij erachter dat deze slechte Ray Ban-namaak zonnebril een tattoo was! De man was wezen stappen, raakte katjelam, met dit prachtwerk als eindresultaat. Inmiddels is de man al twee jaar bezig om de tekening van zijn gezicht te laten laseren.


Sportcoach ontslagen voor het regelen van seksdates
?Een Amerikaans sportcoach zou seksdates regelen voor haar dochter. En dat is nog niet het ergste: ze dwong haar leerlingen zelfs om seks te hebben met haar dochter. Hierdoor regende het klachten over de vrouw. Ze verzorgde niet alleen de dates, maar ook condooms, een hotelkamer en vervoer. Ze stelden blijkbaar een eis aan de dates: want ze hadden allemaal een donkere huidskleur. De studenten werden er wel voor beloond: in goede beoordelingen en cijfers. De vrouw werd aangeklaagd door een student, maar de school waar de caoch voor werkte zegt dat het allemaal aandachttrekkerij en lulkoek is van de student. Toch opvallend dat de coach wel werd ontslagen.


Pizza's op het dak van Walter White
Ja weet nog wel die scène uit Breaking Bad dat Walter White uit woede een reusachtige pizza op het dak van zijn huis gooit. Nou, precies dat is populair onder tieners. Tot last van de werkelijke bewoners van het huis dat in de serie het huis van Walter is. De makers van Breaking Bad riepen de tieners nog op om ermee te stoppen. Maar wat doen tieners als je ze vertelt dat ze iets niet mogen doen? Inderdaad: juist dan doen ze het wel. Probleem!

Bron, bron, bron, bron, bron