WTF journaal van donderdag 5 november

Vrije tijd door Mariëlle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentje van vandaag: door schetende geiten moet een boeing 747 een noodlanding maken, een cola-verslaving heeft geen happy ending en een jongen krijgt de diagnose dat hij nog een half uur te leven heeft door een worm in zijn hersenen.


Noodlanding door schetende geiten
Afgelopen week moest een boeing 747 richting Kuala Lumpur een noodlanding maken omdat het brandalarm aan boord afging. Het vliegtuig in kwestie vervoerde 2000 geiten. Blijkbaar puften de geitjes zoveel scheten uit, dat al die gassen voor het alarmsysteem rede genoeg waren om af te gaan en het vliegtuig een noodlanding moest maken op Bali.


Vrouw overlijdt door cola-verslaving
Victoria Lane gebruikte medicijnen die nogal wat bijwerkingen vertoonden, waaronder een droge mond. Om de bijwerkingen van haar medicijnen te onderdrukken dronk de vrouw liters Pepsi op een dag. Ze raakte zo verslaafd aan het goedje dat ze op een gegeven moment zelfs acht liter cola per dag opslokte. Dat is voor niemand goed. En in combinatie met haar medicijnen al helemaal niet. De combinatie betekende haar dood. Naast de 8 liter cola dronk ze vaak ook nog een liter vodka.


Man hoort dat hij nog maar 30 minuten leeft

Vreselijk, je gaat naar de dokter omdat je de ergste hoofdpijn ooit hebt en dan krijg je van de dokter te horen dat je nog maar een half uur te leven hebt. Dat overkwam Luis Ortiz. De oorzaak van de hoofdpijn bleek een lintworm in de hersenen van de man te zijn. Gelukkig heeft Luis Ortiz het hele verhaal wel overleefd. De artsen hebben hem in coma gebracht en direct geopereerd. Maar hij is er niet zonder kleerscheuren vanaf gekomen, hij is nu hard bezig met revalideren.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron