Knetterhandig: spray-on nagellak!

Gezicht door Vrouwen redactie

Het is een (voor sommige vrouwen dagelijkse) taak die onmogelijk veel concentratie vereist: je nagels lakken. Want let’s face it, het moment dat jij denkt dat alles goed gaat en je er even met je hoofd niet bij blijft: FLATS, nagellak over je halve vinger. Of je stoot met je net gelakte nagels van je eerste hand tegen iets aan tijdens het lakken van hand 2. Álles is dan toch verpest? Je kan het er beter allemaal weer afhalen. En een tijd dat het allemaal kost!

Welnu, dit behoort allemaal tot het verleden want spray-on nail polish is uitgevonden! Het is letterlijk, nagellak in een spuitbus en heet dus ook zo: Paint Can Spray is vanaf 12 november verkrijgbaar in Engeland. Het zou allemaal heel easy moeten zijn: Eerst breng je een basecoat aan en daar spray je vervolgens overheen (van ongeveer 10 cm afstand). Daarna breng je een topcoat aan en veeg je de overtollige nagellak op je vingers weg of was je even snel je handen. Nagels lakken was nog nooit zo makkelijk.

Wij bij Vrouwen.nl zijn nogal nagellak freaks en willen dit zeker uitproberen! Met Alexa Chung als het gezicht van de campagne belooft het veel goeds!

Kan je niet wachten tot het in Nederland verkrijgbaar is? Hier kan je je bestelling plaatsen.



Bron, bron, bron, bron, bron