5 Manieren om je meteen sexy te voelen

Vrije tijd door Renée

Soms heb je even een pick me up nodig en wil je jezelf sexy voelen. Maar hoe krijg je dat voor elkaar als je jezelf even helemaal niet sexy voelt? Vrouwen.nl weet het antwoord! Wij zetten 5 manieren op een rij waardoor jij je meteen een stuk lekkerder voelt. Sexy zijn was nog nooit zo makkelijk.


1. Trek mooie lingerie aan.

Dit is natuurlijk een inkoppertje. Welke vrouw voelt zich niet sexy in mooie lingerie? Trek een pikant setje uit de kast of trakteer jezelf erop.


2. Dim het licht.

Heeft je vriend zin in seks maar ben jij je er erg van bewust dat je net drie borden pasta naar binnen hebt gewerkt? Dim dan het licht of steek alleen de kaarsen aan. Met weinig licht zie je er überhot uit.


3. Doe je haren mooi.

Als je haar maar goed zit, toch? Grote kans dat jij je drie keer knapper voelt als je haren mooi vallen, dus je weet wat je te doen staat. Ga even voor de spiegel staan, fatsoeneer je haar en voel je sexy.


4. Kies je meest sexy outfit uit.

Iedere vrouw heeft wel dat jurkje in haar kast hangen waarin ze zich een ware seksgodin voelt. Plan iets leuks met je vriend en trek die jurk aan. Wedden dat je je knettergoed voelt?


5. Raak jezelf aan.

Onderschat me-time niet. Ga lekker onder de douche staan of laat het bad vollopen en relax. Vergeet niet om jezelf aan te raken door je bijvoorbeeld daarna rustig in te smeren met bodylotion en jezelf eventueel te masseren. En ja, je kunt ook andere dingen masseren als je zin hebt. ;-)

Bron, bron, bron, bron, bron