WTF journaal van donderdag 10 december

Vrije tijd door Mariëlle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: Ariël wordt blond, oorlelverjonging is de nieuwste trend en er bestaat een baby die nog nooit in haar leven koolhydraten heeft gegeten.


Ariël wordt blond
Disney voert verschillende aanpassingen door bij bekende Disney films. De eerste die aan bod komt is Ariël. De Disney chick die bekend staat om haar rode bos zal haar rode lokken verwisselen voor blonde. De nieuwe versie zou gebaseerd zijn op het originele sprookje van Hans Christian Anderson, in plaats van op het verhaal waar wij Ariël allemaal van kennen.


Paleo baby
Het is moeilijk om kinderen groenten te laten eten? Kinderen zouden groenten vies vinden? Nou, de baby van Shan Cooper doet niet anders. Sterker nog: deze baby heeft nog nooit koolhydraten gegeten. Sinds de geboorte voert haar moeder haar al het Paleo dieet. Hierdoor zou de baby volgens haar moeder een sterker immuunsysteem hebben. Hoewel de moeder niks dan positiefs ziet, waarschuwt een diëtiste wel om voorzichtig te zijn wanneer je kinderen zonder reden op dieet zet.


Oorlelverjonging is de nieuwste trend
Oorlelverjonging schijnt de nieuwste trend te zijn op het gebied van beauty. En waarom ook niet eigenlijk? Als je hele koppie strak getrokken is, maar je oorlellen er nog bij hangen als uitgedroogde druifjes dan ben je toch niet helemaal in evenwicht. Fillers op basis van hyaluronzuur zijn dé manier om hier iets aan te doen. Het is een snelle behandeling, dus je hebt nog genoeg tijd om je oorlellen op te laten spuiten voordat je er een oorbel doorheen jast voor het kerstdiner.

Bron, bron, bron