WTF journaal van vrijdag 11 december

Vrije tijd door Renée

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: man vindt 100 jaar oude bruidstaart van zijn grootouders, verontrustend briefje in Primark sokken gaat viraal en de tas die de geur van wiet neutraliseert.


Man vindt 100 jaar oude bruidstaart van zijn grootouders

Opmerkelijk nieuws: een man vindt de 100 jaar oude bruidstaart van zijn grootouders (!). Ja, echt. De grootouders van Ronald Warninger besloten om de bovenste laag van hun bruidstaart (die dateert uit 1915) te bewaren na hun grote dag. Het was de bedoeling dat ze nog een stukje zouden eten, maar dat kwam er nooit van. Vervolgens werd de taart al die tijd bewaard en wonder boven wonder is de taart nog in tact. De taart werd al die tijd in de vriezer gehouden. Inmiddels is de binnenkant verdwenen, maar de buitenkant is bijna zo goed als nieuw.


Verontrustend briefje in Primark sokken gaat viraal

Iemand vond een verontrustend briefje in sokken van Primark. De brief is in het Chinees geschreven en werd door Lucy Kirk op Twitter geplaatst nadat haar vader het vond. Lucy deed precies wat de man vroeg: het verhaal delen. Primark was er echter niet zo blij mee... Zelf werkt Lucy niet mee aan het verzoek van Primark om het te onderzoeken, omdat ze niet wil dat de mensen in de desbetreffende fabriek op hun donder krijgen. Hopelijk bereikt de Chinese man met dit briefje waarvoor het bedoeld was!


Deze tas neutraliseert de geur van wiet

Heb je wiet op zak? No worries, tegenwoordig hoef je niet meer bang te zijn voor de wietlüft om je heen. Er is namelijk een tas ontwikkeld die de geur van wiet neutraliseert. Roken was nog nooit zo stijlvol! Annabis is de naam van het merk die deze tassen verkoopt en eerlijk is eerlijk: ze zien er goed uit én de geur ruik je niet door het tasje heen. Dat klinkt als een win-win situatie voor wietrokers. De prijzen beginnen vanaf €110, dus dat is wat minder.

Bron, bron en bron