WTF journaal van vrijdag 18 december

Vrije tijd door Renée

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: knap meisje vindt haar dubbelganger, vreemdganger ontmaskerd door Jandino en de man die 'per ongeluk' een meisje verkrachtte is vrijgesproken.


Knap meisje vindt haar dubbelganger
Het is altijd zo fascinerend om te lezen hoe twee personen met een andere nationaliteit via welke weg dan ook hun dubbelganger vinden in een ander land. Deze week kwamen Sara en Shannon in het nieuws omdat ze sprekend op elkaar lijken. Ze vonden elkaar via de dubbelganger website Twin Strangers en het is zo bizar om te zien hoeveel ze daadwerkelijk op elkaar lijken. Bijzonder!


Vreemdganger ontmaskerd door Jandino

Leuk hoor, zit je in het publiek bij het televisieprogramma Dino. en dan gaat je telefoon ineens af. Kan gebeuren, maar bij de tv is dat niet geoorloofd. Vervelend als Jandino is pakt hij de telefoon af om vervolgens de redactie eens door de telefoon te laten gaan. En wat blijkt? Carlos, de man in kwestie, schijnt vreemd te gaan. Of in ieder geval, dat is wat Jandino iedereen wijs probeert te maken. Awkward... Bekijk hier het fragment terug.


Man die per ongeluk meisje verkrachtte is vrijgesproken

Herinner je nog dat we schreven over een man die per ongeluk een meisje verkrachtte met zijn onzin verhaal? Nou, het verhaal wordt erger. Hij is vrijgesproken van verkrachting. Hij viel, ging 'per ongeluk' bij het slachtoffer naar binnen en verkrachtte haar dus volgens de rechter niet. Wij zijn benieuwd hoeveel geld hij hiervoor heeft betaald.

Bron en bron