WTF journaal van maandag 25 januari

Vrije tijd door Nicole

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: dief laat spoor van droge worsten achter, een halfnaakte jongen pakt de vluchtauto van een overvaller af op slippers en een Servische vrouw geeft de erfenis van haar man weg. Dit moet niet gekker worden.


Dief laat spoor van droge worsten achter

Afgelopen zaterdag is een slagerij beroofd in het Drentse plaatsje Schoonoord. Deze dief heeft alleen geen geld of dure spullen gestolen, maar tientallen droge worsten (WTF). De dief is, nadat hij de worsten gestolen had, naar buiten gerend en heeft een spoor van worsten achtergelaten. Hij is waarschijnlijk met een auto op de vlucht geslagen, want aan het eind van het spoor lagen platgetrapte worsten. Hij is er vermoedelijk overheen gereden. De dader van dit misdrijf wordt nog gezocht.

Een halfnaakte jongen pakt de vluchtauto van een overvaller af op slippers
Een man wilde een restaurant overvallen en dacht slim te zijn door zijn auto met een draaiende motor voor de deur te laten staan, zodat hij snel kon vluchten. Maar dit bleek geen slim plan te zijn. Twee Australische jongens zagen wat de man aan het doen was en haalde snel de sleutel uit de man zijn auto. Terwijl de één de sleutel uit het contact haalde, filmde de ander alles. Nadat de man naar buiten kwam en merkte dat hij niet weg kon, sloeg hij op de vlucht. De man die ook de sleutel uit het contact haalde rende achter de man aan. Maar niet op de meest comfortabele schoenen. Hij deed dit namelijk op zijn slippers. Hoewel de dader nog niet gepakt is, mogen deze twee mannen zichzelf wel een schouderklopte geven. Dit is nou een echte heldendaad.


Een Servische vrouw geeft de erfenis van haar man weg

De 86-jarige Marija Zlatic woont in een afgelegen hutje in een bos in Servie. Hoewel ze erg arm is, leefde ze altijd een heel gelukkig leven. Nadat haar ex-man overleden bleek te zijn, kreeg ze te horen dat ze een erfenis van maar liefst een half miljoen euro zou krijgen. Ik denk dat bijna niemand een seconde zou twijfelen om het geld aan te nemen, maar deze vrouw dus wel. Ze sloeg de erfenis af om de reden dat ze gelukkig is met haar 70 euro pensioen in de maand (WTF). Wij zouden wel weten wat we met een half miljoen zouden doen.

Bron, bron, bron, bron