De avonturen van de redactie

Vrije tijd door Mariëlle

"Ik heb een heel zwaar leven" van Brigitte Kaandorp is ons levenslied. We rennen en vliegen. Eventje hier, opening daar. Borrels liggen voor het oprapen. Zoals je begrijpt gaat het leven van een redacteur niet over rozen. Kijk maar:

Wat? Is januari al voorbij? Maar het jaar is nog maar net begonnen? Alleen maar goed, want januari schijnt toch de meest deprimerende maand te zijn. Vanaf nu hoeven we alleen nog maar uit te kijken naar beter weer. Want een beetje extra vitamine D zou ons niet misstaan. Maar zo erg was januari nou ook weer niet. In tegendeel zelfs. We hebben genoeg dingen gedaan om het leven en ons werk leuk te houden.


Net zoals ongeveer 17 miljoen andere Nederlanders begonnen we het nieuwe jaar hartstikke healthy pelty! Gelukkig hebben we de foto's nog.


Om ons een beetje op weg te helpen met gezonder eten kwam Albert Heijn langs, want ook zij waren op de gezondere tour. Zij tourden letterlijk langs bij ons op kantoor. Met winkel op wielen en al. En lekkere lunch. Daar zijn we altijd voor te porren.


Renée en Leonie gingen op ontdekkingsreis door de nieuwe collecties van Rimmel.


De Ten Katemarkt zit bij ons om de hoek (of ja: je loopt het gebouw uit en je staat er al op), en dat resulteert in dit soort taferelen. Zo'n tas voor €1,00 houdt ons gezond, wat zodra je het hebt gekocht moet je het ook ongeveer METEEN opeten, wil je bederf voorkomen. Dat lukt alleen door er heel veel van te eten. En door te delen, dus je maakt ook nog vrienden.


Iedereen die niet onder een steen heeft gelegen weet dat wij een waarde cheque van TUI mochten weggeven ter waarde van €1000,-. De opdracht was dat je moest bewijzen dat jij de beste vakantieganger bent en we gaven zelf het goede voorbeeld.


Sinds (van origine a-sportieve) Leonie door de revalidatie van haar knie-uit-de-kom-blamage ineens in een soort sporty Spice is veranderd en inmiddels #fitgirl zelfs opgaat heeft ze de mooiste sportoutfit van de hele wereld! Als dat niet voor een positieve vicieuze cirkel zorgt weten wij het ook niet meer.


En dan was daar nog een event van Ici Paris XL waar we kennis mochten maken met de nieuwste collecties. Waaronder deze collectie van Urban Decay die vanaf februari in de winkel ligt. Houd je vooral niet in, je mag best even gillen om dit nieuws.


Ter ere van Nutella Day kregen we deze unit! Hier krijg je ons wel blij mee.


Leonie had een hele fijne date met hele knappe mannen. Ze waren plannetjes aan het smeden voor een nieuw item op Vrouwen.nl. To be continued.


We hadden een hele leuke passessie met lingeriemerk Triumph. Hier hebben we natuurlijk geen foto's van, want dat is een beetje gek. Maar dit wordt zeker nog vervolgd.


Mariëlle ging een potje knokken op het event van Estée Lauder ter gelegenheid van de lancering van de nieuwe Sumptuous Knock Out mascara en eyeliner. Jezelf in het zweet werken kan ook gewoon leuk zijn.


Ter ere van het nieuwe Instragram account van onze agency Femmefab werd de redactie gekiekt. Als je nou denkt: hé, daar is de film Fashion Chicks opgenomen: dat klopt. En als je denkt: wat een zoooi! Dat klopt ook. Alles wat daar ligt hebben we écht nodig in ons werkende leven.


Leonie begon de eerste dag van de nieuwe maand met lente-temperaturen. Zij was klaar met het sobere Nederlandse weer en pakte het vliegtuig naar Barcelona. Gelijk heeft ze!

We hebben echt wel een fantastisch leven al zeggen we het zelf. Wil je nou totaal up-to-date blijven over wat we hier allemaal uitspoken? Volg ons dan op Instagram en daarna worden onze avonturen elke keer weer in je vizier geduwd zodra je Instagram opent. Simpel.