WTF journaal van dinsdag 29 maart

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Dit zijn onze WTF-momentjes van vandaag: een Siamese kat zit acht dagen in een postpakketje vast, een turnster die al drie jaar lang alleen maar KFC eet en Beliebers betaalden 2000 dollar voor een foto met een kartonnen versie van Justin Bieber.

Bijzonder postpakket
Een Siamese kat genaamd Cupcake heeft acht dagen samen met een stapel DVD’s in een postpakketje gezeten. Zoals wel meer katten vond ook Cupcake het leuk om in een kartonnen doos te zitten en omdat haar baasje niet goed heeft opgelet, is ze zo met de postbode meegegaan naar een stadje ruim 400 kilometer verderop. Haar baasje voelt zich natuurlijk heel erg schuldig over wat er is gebeurd, maar gelukkig had ze haar gechipt en was ze na acht dagen weer terecht. Volgens de dierenarts die de kat heeft onderzocht, was Cupcake alleen erg bang en uitgedroogd en maakt ze het verder goed. Het is echt een wonder dat ze het overleefd heeft.

Bizar dieet
De 21-jarige Georgie Scotney uit Engeland lijkt een heel gezond meisje, maar haar eetgedrag is dat alles behalve. Drie jaar lang at ze namelijk alleen maar bij de Kentucky Fried Chicken. Zelfs als ze ergens was, waar ze geen beschikking had tot het fastfood eten at ze niets anders en hongerde ze zichzelf gewoon uit. De reden dat ze alleen kip en frietjes at, is omdat ze bang was voor ander eten. Ze durfde het niet in haar mond te stoppen. Typisch gevalletje van een Selective Eating Disorder. Meestal heeft zo’n ziekte een onderliggende reden en dat is bij Georgie waarschijnlijk ook het geval. Ze turnt namelijk al van jongs af aan op hoog niveau en miste vaak maaltijden vanwege haar drukke schema. Doordat haar vriend er helemaal klaar mee was, heeft ze hulp gezocht bij een hypnotiseur en heeft ze inmiddels haar eerste stukje fruit gegeten. En ze vond het nog lekker ook! Wat hypnotherapie wel niet kan doen.

Boze beliebers
Heb je een slechte dag? Bedenk dan maar dat jij tenminste geen 2000 dollar hebt betaald om op de foto te gaan met een levensgrote Justin Bieber van karton. Er zijn namelijk een heleboel fans die een premium backstage experience-ticket hebben gekocht om hun grote idool te ontmoeten en hem uiteindelijk alleen als kartonnen versie te zien kregen. Biebs maakte vorige week woensdag al bekend dat hij zou gaan stoppen met meet&greets, omdat het hem allemaal te veel werd. Als kers op de taart vond hij het ook niet nodig om de zwaar teleurgestelde fans hun geld terug te geven. Dat gaat je een hoop beliebers kosten, Justin...

Bron, bron, bron, bron, bron, bron