Vrouw verandert haar naam in Beautiful en trouwt met zichzelf

Vrije tijd door Annelot

Op de vraag of je echt van jezelf houdt, antwoorden de meeste mensen een beetje schoorvoetend ja of ja op zich wel, maar de 42-jarige Desiree Longabaugh zegt volmondig ‘ja’ en liet daarom haar naam veranderen in Beautiful Existence en trouwde met zichzelf. Ze reisde daarvoor speciaal af naar Parijs om zichzelf onder de Eiffeltoren eeuwige trouw te beloven.

Beautiful was tien jaar lang getrouwd en heeft twee zoontjes, genaamd Edge (16) en Epic (6). Na haar scheiding geloofde ze totaal niet meer in het traditionele huwelijk. Daarom besloot ze niet op zoek te gaan naar een nieuwe partner, maar gewoon met zichzelf te trouwen. Want waarom kon ze geen mooie ceremonie organiseren voor haarzelf? Ze is er helemaal over uit dat ze niemand nodig heeft om succesvol te zijn.

Ze vond de ervaring life-changing en ze raadt het iedereen aan! Dus lukt het allemaal niet met de mannen? Dan kun je altijd nog met jezelf trouwen. En duur hoeft dat ook niet te zijn, want er bestaan prachtige goedkope bruidsjurken.

Bron, bron, bron