4 Foods die ervoor zorgen dat je geen griep krijgt

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Ben jij steeds nog aan de griep ontkomen? Kon jij uitwijken voor alle griep-bacillen? Houd dan je koppie er even bij, want de griep heerst nog steeds en je kunt nog steeds de Sjaak zijn. Met dit eten kun je de griep voorkomen.

Oesters
Oesters worden gezien als een delicatessen. Deze schaaldieren zitten vol met vitamine C en vitamine E. Super gezond, goed voor je weerstand en ook nog eens een afrodisiac. Lekker eten dus!

Zoete aardappel
Geen normale aardappelpuree maar lekker gestampte zoete aardappeltjes. Deze groente stimuleert celvernieuwing, bevat gezonde koolhydraten en is rijk aan antioxidanten. Je kunt er ook heerlijke frietjes van maken. Nom nom... en het is dus gezond.

Knoflook
Een heerlijke smaakmaker maar ook heel gezond. Het werkt ontzettend goed tegen verkoudheid en bevat naast calcium ook een aantal andere belangrijke mineralen zoals potassium en zwavelverbindingen die er voor zorgen dat slechte bacteriën je lichaam verlaten.

En dat is nog niet alles...
Ons zusje Fashionscene.nl weet nog 6 andere voedingsmiddelen die je kunt gebruiken tegen griep. En daar zitten hele lekkere tussen.