WTF Journaal van maandag 4 april

Vrije tijd door Mariëlle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: je mag volgens de Nederlandse wetgeving niet dronken op de fiets stappen, in Japan hebben ze afgelopen zondag een piemel aanbeden en twee knotjes op je hoofd is dé trend voor deze zomer (en dit is geen 1 april-grap, zoals deze).


Als fietser mag je eigenlijk ook niet drinken
Naar een feestje of uit eten? Als het even kan stap je toch liever op de fiets. Met de auto mag je namelijk niet drinken. Maar euh... wist je dat je ook niet mag drinken als je met de fiets gaat? Je neemt dan nog steeds deel aan het verkeer en mag als fietser officieel net zo weinig drinken als wanneer je een auto zou besturen. Beter niks dus. Alleen wordt er bij fietsers wat soepeler mee omgesprongen als je deelneemt aan het verkeer. Dronken fietsers zijn vooral een gevaar voor zichzelf, in tegenstelling tot dronken automobilisten. Kort verhaal lang.


In Japan bestaat het penis festival
Afgelopen zondag was het zo ver: het jaarlijkse penisfestival. Duizenden mensen aanbaden de penis in Kawasaki (in de buurt van Tokyo). Het festival bestaat al eeuwen. Tijdens het feest wordt tot de vruchtbaarheidsgoden gebeden en wordt de penis geëerd. Kort verhaal lang.


Knotjes-trend is coming
Trendspotters opgelet: de knotjestrend komt er weer aan. Een paar jaar geleden lachten we Miley Cyrus erom uit, en als we terugdenken aan Emma van de Spice Girls (die in plaats van twee staartjes ook vaak twee knotjes droeg) piesen we helemaal in onze panty. Ja, lach maar, deze zomer loop jij waarschijnlijk ook met twee knotjes op je koppie. Of niet... Wat denk je? Oh, en die neusring komt er ook weer aan. Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron