WTF journaal van woensdag 6 april

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: er is weer een nieuwe, bizarre lichaamstrend aan de gang, een vrouw heeft seks en wil trouwen met een boom en deze spelfout is hilarisch.


Bizarre beauty challenge
Ja hoor, het is weer zover. Nog geen twee dagen na de Iphone challenge zijn vrouwen in China nu massaal hun polsdikte aan het meten aan de hand van een bankbiljet. Het doel is om het briefgeld helemaal om de onderarm te wikkelen zonder dat er een gat ontstaat. Als dit gelukt is, proberen ze een kleiner briefje. Zou er ooit nog een een eind komen aan deze waanzin?

Boomknuffelaar
De 31-jarige Emma McCabe had niet zoveel geluk in de liefde en had er helemaal genoeg van. Tot ze op een dag een boom tegenkwam en spontaan verliefd werd. Ze noemde de boom Tim en heeft nog nooit zulke goede seks gehad als met Tim. Ook is hij een goede luisteraar en ze kan alles aan hem kwijt. Samen hebben ze al plannen om te gaan trouwen. Emma kijkt nog wel eens naar andere bomen, maar ze zou nooit vreemd gaan.

Grappige spelfout
Deze pot met haarmasker gaat viral. Waarom? Er zit een enorme spelfout in die ook heel fout is. Zie je hem? Hint: het is een engels woord dat begint met een een A. en eindigt op L. Dat er een wc-rol naast staat, maakt het nog hilarischer.

Bron, bron, bron, bron, bron