WTF journaal van vrijdag 8 april

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een meisje vraagt op een stoere manier aandacht voor psychische ziektes, Sony maakte een foutje met een cheque van 65K en een hond maakt een enorme rotzooi in huis toen hij even alleen thuis was.

Voor en na foto's
Amber Smith zorgde ervoor dat het internet ontplofte door foto’s van haarzelf te plaatsen van voor en na een paniekaanval. Normaal gesproken zien mensen alleen de voor-foto’s van haar, want die deelt ze online, maar nu wilde ze ook een kant van haarzelf laten zien die de meesten niet zien, om aandacht te vragen voor psychische ziektes. En dat vinden wij wel heel erg stoer. Lees er meer over bij ons zusje Girlscene.

Foutje bedankt
Sony Music was zo enthousiast over één van hun hits dat ze meteen een cheque van 65.000 dollar stuurden voor de rechten van een nummer. Klein probleempje: de cheque is naar het verkeerde bedrijf gestuurd en die hebben niet zoveel zin om het geld terug te geven. Het bedrijf waar het geld naartoe had moeten gaan is Family Affair Productions, maar de cheque is gestuurd naar Family Affair Music. Dit kan de beste overkomen, maar vervelend is het wel. Sony kan alleen nog maar hopen dat ze de rechtszaak winnen om het geld terug te krijgen.

Ondeugende hond
Een familie liet hun hond voor drie uurtjes alleen om naar de bioscoop te gaan. Toen ze thuis kwamen, troffen ze hun hond aan in een enorme bende. We vinden het wel sneu voor de familie, maar stiekem vooral heel erg hilarisch! Bekijk meer foto’s van de rotzooi. O en dat zwarte? Dat is INKT!

Bron, bron, bron