Bizar nieuws van donderdag 14 april

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het bizarre nieuws van de dag. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De bizarre nieuwtjes van vandaag: Vogelopvang doet oproep tegen vogelverkrachting, een wel heel aparte variant van yoga en een verfilming van het verslavende spel Angry Birds.



Getraumatiseerde eendenbaby's en vluchtende vrouwtjes
De Vogelopvang in Soest doet een dringende oproep: stop met het voeren van eenden. Waarom? Door deze luie manier van eten verzamelen houden mannetjeseenden veel tijd over en gaan ze zich vervelend. Als tijdverderf gaan deze eenden dan maar achter de vrouwtjes aan. De vrouwtjes slaan uit angst voor deze verkrachtingen op de vlucht, waardoor jonge eendjes alleen achterblijven en getraumatiseerd raken. Super zielig dus. Misschien toch maar zelf je brood opeten? Lang verhaal kort.



Schelden tijdens de yoga-sessie
Lekker op je yogamat wegdromen bij de geur van wierook, luisteren naar ontspannende geluiden en nergens anders aan denken dan de pose waarin je je lichaam aan het vouwen bent... Heerlijk. Een Canadese vrouw dacht alleen wat anders over deze rustige, serene vorm van sport. Voornamelijk omdat ze net in een break-up met haar vriend zat. Ze bedacht een variant op yoga waarbij je luistert naar extreme metal, zoveel mogelijk scheldt en zelfs drinkt. Dit om de opgekropte agressie écht te kunnen verwerken. Lijkt dit je wat? Nog even wachten. Deze 'bijzondere' vorm van yoga is tot nu toe alleen in Canada beschikbaar als lesvorm. Lang verhaal kort.



Angry birds are back!
Je bent er sowieso aan verslaafd geweest; het angry birds spelletje op je telefoon. Gelukkig was je niet alleen. Het spel werd namelijk gedownload door 3 miljard(!) mensen. Die rage is inmiddels wat afgenomen. Maar niet voor lang! Er komt namelijk een film over deze (niet zo) vrolijke beestjes. Vanaf 11 mei is de film in bioscopen te zien. Benieuwd? Kijk hier de trailer.

Bron, bron, bron