Genoeg redenen om met moederdag je moeder te bedanken

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Wauwie! Kruidvat heeft een hele leuke actie voor moederdag. En je hebt er zelf ook nog wat aan! Maakt kans op een droomreis naar de Rio Olympische Spelen 2016 voor twee personen. Je maakt al kans op één van de vijf reizen bij aankoop van maar twee P&G producten bij één van de Kruidvat winkels. Alle Kruidvat winkels in Nederland doen mee! Of door een #Mamsie (een selfie met je moeder met #Mamsie) te plaatsen op de speciale Facebook actiepagina.

Kun je je moeder mooi meenemen op een tripje met jullie tweetjes om haar te bedanken voor:


Ah kijk nou wat lief! Vrouwen.nl's Annelot met haar lieve moeder.

- Dat ze je negen maanden heeft gedragen. Dat is niet niks, want jij hebt al haar ingewanden aan de kant gedrukt omdat jij je kontje daar tussen drukte. En ga alle zwangerschapskwaaltjes maar even langs, jouw moeder heeft ze allemaal voor jou doorstaan. En dan hebben we het nog niet eens over al die extra kilo’s die ze eraan over heeft gehouden. En er ook weer af moest drillen.

- De nachten die je haar na het bovenstaande punt hebt afgenomen. Die moeder van jou heeft het eerste jaar nauwelijks een oog dicht gedaan.

- Dankzij je moeder ben jij wie je bent.

- Wanneer de maand weer eens langer is dan je loon, kun je altijd bij je moeder aankloppen.

- Dat ze pas nadat het uit was zei hoe ze eigenlijk over je (ex)vriendje dacht, waardeer je nog steeds. Ze pushte je om je eigen mening te hebben en te vormen.

- Wat je ook doet, je doet het altijd goed. Al eindig je als strontraper (hé, niks mis mee, daar is de maatschappij heel dankbaar voor!), ze zal je altijd steunen, trots op je zijn en van je houden.

- Voor de hele verzameling Tupperware-bakjes die je écht (niet) weer een keer teruggeeft.

- Voor alle huisdieren die ze voor je in huis heeft gehaald en die ze uiteindelijk altijd zelf weer moest verzorgen. Zij deed het. Voor jou.

- Je ziekmelden van school als je je gezicht weer eens vol had gesmeerd met wit poeder om bleek te lijken en blauwe oogschaduw onder je ogen had gesmeerd om er ziek uit te zien. Dit was a little bit too obvious, maar zag het door de vingers. Zo lang je het niet elke dag deed.

- En onze Annelot wil haar moeder graag bedanken omdat haar moeder altijd eindeloos geduld heeft om naar haar verhalen te luisteren, hoe ingewikkeld ze ook zijn.

#BedanktMam