Dit Microsoft toetsenbord voor iPhone maakt typen makkelijker

Vrije tijd door Mariëlle

Microsoft blijft het maar proberen om Apple te domineren. En het blijft maar niet lukken. Eerder faalden Windows 8 en Windows 10 al. En laten we die Microsoft telefoon helemaal snel vergeten. Toch lijkt de uitvinding die Microsoft nu de wereld in heeft geschoven toch niet zo'n gek idee.

Microsoft introduceert het Word Flow toetsenbord. Die download je gewoon als app en kunt hem dan op je telefoon installeren. Het toetsenbord loopt in een boog over je beeldscherm, zodat je makkelijker met één hand kunt typen. Door de vorm kunnen je vingers op een natuurlijke manier over het toetsenbord glijden. De app is zowel voor links- als voor rechtshandigen in te stellen. Het toetsenbord zelf is zoals je gewend bent, in te stellen als qwerty-variant.

Hoe gek het ook klinkt, dit Microsoft toetsenbord is speciaal gelanceerd voor iPhone. Vooral voor iPhone 6(s) en 6(s) Plus is dit een goede uitvinding. Geen ervaring met deze telefoons? Vraag dan maar eens in je omgeving hoe lastig het is om met één hand te typen met die dingen.

Bron, bron, bron, bron, bron