Bizar nieuws van dinsdag 3 mei

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het bizarre nieuws van de dag. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De bizarre nieuwtjes van vandaag: een tandpasta die ervoor moet zorgen dat je nooit meer naar de tandarts hoeft, een octopus die foto's maakt en iets met een geniale uitvinding waarmee je voor altijd bubbeltjesplastic kapot kunt maken.

Nooit meer naar de tandarts
Als je niet zo dol bent op de tandarts is dit fantastisch nieuws voor je: een Japanse wetenschapper heeft een tandpasta ontwikkeld die ervoor zou moeten zorgen dat je nooit meer gaatjes hebt en het glazuur van je tanden herstelt. Wanneer het op de markt komt is nog niet duidelijk, maar als dit werkt zou dit zoveel pijn en ellende besparen. Kort verhaal lang.

Octographer
Waarom weten we niet, maar een groep onderzoekers heeft een camera aan een octopus genaamd Rambo gegeven en binnen de kortste keren had zij door hoe ze ermee moest fotograferen. Ze doet het zo goed dat haar foto’s nu verkocht worden in het aquarium in Nieuw-Zeeland waar ze woont. Hoe cool is dat? Kort verhaal lang.

Bubbeltjesplastic speelgoed
Ken je dat heerlijke gevoel dat je krijgt tijdens het kapotmaken van bubbeltjesplastic? Dan gaat deze nieuwe uitvinding jouw leven zoveel leuker maken. Een Japanner (again) heeft een siliconen blokje ontwikkeld waarmee je onbeperkt bubbeltjes kunt laten knappen. Zo voelt het tenminste. Ze heten Mugen Puchipuchi en wij willen ze hebben!

Bron, bron