Bizar nieuws van dinsdag 10 mei

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: Bizar Nieuws van de dag. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De bizarre nieuwtjes van vandaag: uit nieuw onderzoek blijkt dat kaas eten helpt om af te vallen, een dierentuin laat hun ijsberen glitters uitpoepen en dit zijn de mooiste lolly's die je ooit hebt gezien.

Kaas helpt bij afvallen
Goed nieuws voor alle kaaskoppen! Uit een nieuw wetenschappelijk onderzoek blijkt namelijk dat het eten van kaas je kan helpen om af te vallen. Ze vergeleken twee groepen mensen met elkaar. De ene at kaas en de andere groep niet. Uit de resultaten bleek dat de groep met kaaseters een hoge concentratie van een bepaald stofje in hun lichaam hadden. Dat stofje verbetert de spijsvertering en voorkomt dat je dikker wordt. Als dit waar is, rennen we meteen naar de kaasboer. Kort verhaal lang.

Glitterpoep
Over pillen waar je glitterpoep van krijgt schreven we al eerder, maar er is ook een dierentuin in Canada die hun ijsberen glitter laat uitpoepen. Wait what? Jep, ze voeren de beesten vlees met daarin verschillende soorten glitters. Die glitters halen ze gewoon bij de hobbywinkel. De dierentuin geeft elke beer een andere kleur glitter zodat ze later weten welke poep bij welke ijsbeer hoort. En dat is dan weer handig zodat ze de dieren beter kunnen onderzoeken. Glitter was al awesome, maar dat het ook nog eens hartstikke nuttig is blijkt maar weer. Kort verhaal lang.

Galactische lolly's
Neem even een momentje om stil te staan bij deze lolly’s die exact lijken op planeten die in ons zonnestelsel rondzweven. Deze prachtige lolly’s zijn handgemaakt door de Etsy shop Vintage Confections en zijn op dit moment een internethit aan het worden. Ze schijnen ook nog eens vet lekker te zijn! Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron