Redenen waarom thuis blijven leuker is dan uitgaan

Vrije tijd door Vrouwen redactie

De 16-jarige jij kon echt uitkijken naar het weekend. Op vrijdag- en zaterdagnacht stappen tot het licht werd. Hoe later het werd, hoe beter. Tegenwoordig is dat wel anders. Je wilt niet altijd de party pooper zijn, maar als je heel eerlijk bent zit je eigenlijk veel liever thuis dan dat je los gaat (lees: als muurplantje aan de bar hangt met jouw vloeibare lievelingsvriendin) op de dansvloer. En wel om de volgende redenen.

1. Tijdens het stappen probeer je het zo lang mogelijk uit te stellen, maar op een gegeven moment moet het er toch echt van komen: de wc. Je walgt van de vieze wc. Thuis is die tenminste zo schoon als jij ‘m wil hebben.
2. Je vriendinnen hebben net één wijntje achter hun kiezen, terwijl jij, de thuisblijver, al bijna een fles leeg hebt voor hetzelfde geld.

3. Geen mierzoet hoofdpijnwijntje of bier waar meer water in zit dan bier. Thuis kun je gewoon de wijn drinken die jij lekker vindt. En een flink pluspunt is dat je je wijn gewoon uit een wijnglas kunt drinken en niet uit zo’n ranzig plastic bekertje.

Check meer redenen om thuis te blijven bij ons zusje Ze.nl.

Bron, bron, bron