9x Dit herken je als je van foute muziek houdt

Vrije tijd door Annelot

Het is weer zover! Vanaf morgen kun je weer lekker meeblèren met je favoriete foute nummers tijdens de Top 500 van het Foute Uur op Qmusic. Of je tussen 9 en 10 ’s morgens nu in de auto zit, op kantoor bent of lekker thuis zit: meezingen doe je toch wel. En als mensen je dan écht raar beginnen aan te kijken kun je altijd nog playbacken. Eén ding is zeker: een beter begin van je dag bestaat niet. Niemand komt tussen jou en je liefde voor foute muziek. We durven te wedden dat jij de volgende punten dan ook wel herkent.

1. Je kunt vijf dagen lang ongegeneerd luisteren naar het Foute Uur en daar kijk je al het hele jaar naar uit. Als mensen commentaar hebben geef je gewoon Qmusic de schuld. Bovendien maak je tijdens de lijst kans op de laatste toegangskaarten voor de Foute Party. Als je niet luistert, maak je dus ook geen kans om er bij te zijn! Reden genoeg toch?

2. Als je niet lekker in je vel zit, hoef je alleen maar even Vengaboys op repeat te zetten en je bent weer helemaal in je nopjes.

3. Het liefste luister je de hele dag door naar foute muziek, maar dan zou je geen vrienden meer overhouden dus houd je je maar in (af en toe).

4. Je trommelt elk jaar weer al je collega’s op om te stemmen op jouw 5 favoriete foute nummers in de hoop dat ze gedraaid gaan worden op Qmusic.

5. Jouw huis is altijd brandschoon als je gaat poetsen met foute muziek als begeleiding. En je vindt het schoonmaken ineens ook niet meer zo vervelend.

6. Je kunt eigenlijk alles beter met foute muziek op de achtergrond. Je denkt er serieus wel eens over na hoe verschrikkelijk je leven zou zijn zonder.

7. Op feestjes krijg je áltijd commentaar als jij een nummertje opzet. Blijkbaar is er niemand die in de party-stemming komt van Celine Dion en jij snapt er niets van.

8.Je bent vét blij als er tussen 9 en 10 's ochtends niemand om je heen is, want dan kun je ongegeneerd keihard meezingen met Backstreet boys, Vanilla Ice en Captain Jack tijdens het Foute Uur.

9. Je krijgt altijd flash backs naar je jeugd als je naar foute muziek luistert. Verlangend klets je je vrienden de oren van de kop over die goede oude tijd!

Oeh spannend, wie zal er dit jaar op nummer 1 staan? Zal het weer Paul Elstak zijn? Je hoort het vrijdagmiddag op Qmusic.

Bron, bron, bron, bron