WTF journaal van vrijdag 17 juni

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een leraar vertelt zijn leerlingen of ze geslaagd zijn via Snapchat, een vrouw die geweldig reageert op een piemelfoto die ze ontvangt en deze snack verdwijnt misschien bij McDonalds.

Examenuitslag!
Meester Steef heeft dit jaar wel een hele bijzondere manier bedacht om zijn leerlingen te vertellen of ze geslaagd zijn of niet. Hij deed het namelijk via Snapchat. Hadden wij vroeger maar zo'n leuke meester. Check de geniale video hierboven.

Geniale reactie op piemelfoto
Zoals best veel vrouwen tegenwoordig, ontving ook Samantha Mawdsley een piemelfoto. Zomaar, van een onbekende met de naam James. Maar in plaats van het te negeren, wilde ze hem wel even een lesje leren en voegde hem toe als vriend. Wat volgt is heel erg hilarisch! Ze stuurde namelijk een hele lading piemels terug en daar raakte arme James aardig van in paniek. Eigen schuld dikke… eh, piemel(?)!

McFlurry M&M's verdwijnt misschien
Slecht nieuws voor fans van de McFlurry M&M’s, want deze lekkernij dreigt uit het assortiment van de McDonalds te verdwijnen. Dit komt omdat het bedrijf dat M&M’s maakt zich zorgen maakt over de onze gezondheid. In een McFlurry M&M’s zit namelijk zoveel suiker dat ze het geen goed idee meer vinden om dit te verkopen. Mogen we dat please gewoon zelf beslissen? Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron