WTF Journaal van donderdag 8 september

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Vandaag in het WTF Journaal: Doutzen Kroes doet een bijzondere onthulling, een heftige manier van gewekt worden en een piloot die een navigatiefout maakt. Gisteren in het WTF Journaal: een hangover bar in Amsterdam!

Eindelijk likken aan Doutzen
Het zal niet heel lang meer duren voor je Doutzen Kroes niet alleen in magazines ziet verschijnen, maar ook op een velletje postzegels!
Doutzen poste bovenstaande foto op haar Instagram en niet veel later maakte Post NL het hele vel postzegels bekend.
Hoe leuk is dit?! Kort verhaal lang

Een vibrerende wekker
Als je denkt dat de wereld niet gekker kan, moet je dit even lezen. Het bedrijf 'The Little Rooster' heeft een wekker op de markt gebracht, die tegelijkertijd als vibrator functioneert. Het apparaatje stop je 's avonds in je onderbroek, je gaat slapen en vervolgens wordt je de volgende ochtend gewekt met trillingen, daar bij je ladyparts. De vibrator heeft maar liefst 27 verschillende standen en is nu al wereldwijd uitverkocht.
Je werd nog nooit zo vrolijk wakker... Kort verhaal lang

Piloot vliegt naar verkeerde continent
Een vliegtuig dat vanaf Sydney eigenlijk naar Maleisië (Kuala Lumpur) onderweg was, is per ongeluk in Melbourne terecht gekomen. Dit door de gezagvoerder die de verkeerde coördinaten had ingevoerd in het navigatiesysteem. De vlucht die normaal negen uur duurt, duurde nu een uurtje. Uiteindelijk werd de vlucht na een stop in Melbourne (en een vertraging van zes uur) hervat, richting Kuala Lumpur. Kort verhaal lang

Bron, bron, bron