De leukste pyjama’s voor kerst 2020

Mode & trends door Bente

Kerstdagen zijn vaak gevuld met diners en ontbijtjes bij familie. Maar dit jaar betekenen de feestdagen heerlijk bankhangen met je pyjama en kerstsokken. Al die romantische kerstfilms kijk je toch niet in je chic jurkje met panty? Nee, wij hebben de leukste loungewear voor kerst uitgezocht zodat je geheel in Christmas style kunt zwijmelen.

Lees ook: Kerst in stijl: hier shop je de foutste kersttruien

What to wear? 

Afgelopen jaar heeft iedereen de fijne loungewear ontdekt. Kleding die zacht aanvoelt, lekker zit en ook nog leuk staat. Met kerst geven we hier een gezellig jasje aan door middel van printjes en vachtjes. Van een onesie met Takkie tot een rode badjas. Voor elke loungewear lover zit er wel een pareltje tussen.

Hema Dames onesie Takkie multi, €27,50

Remember Takkie? Als je – net als ons - geen genoeg van deze lieverd kan krijgen, dan moet je deze onesie hebben. Heerlijk vertoeven zo. 

Hunkemöller Short Twill, €14,99

Hot, hotter, hotst. Voor degenen die het altijd warm hebben en een heet pak de deur wijzen. Dit korte broekje is luchtig én met een gezellige print. 

Hunkemöller Vest Fleece, €39,99

Je huisdier plat knuffelen omdat ze zo lekker warm en zacht zijn. We get it. Dat is nu verleden tijd. Dit fijne fleece vest is net zo aaibaar. 

Hunkemöller Onesie Flannel Fleece, €39,99

Als Takkie niet helemaal jouw pakkie aan is, schaf je gewoon deze leukerd aan. Koop dan gelijk een matching set voor je hondje. 

Hunkemöller Pyjamaset met tas, €37,99

Wakker worden en jezelf in deze kleding hijsen was nog nooit zó leuk. Pluspunt tegenover een onesie: comfortabel met plassen, want het bestaat uit twee delen. 

Hunkemöller Onesie Fleece Rendier, €39,99

Dit is jé kans om Rudolf te zijn - in stijl - en zonder rode neus. Ook deze onesie heeft een bijpassend pakje voor je kleine vriend.

Hunkemöller Top velours lange mouwen, €24,99

Deze heerlijke velvet top is afgewerkt met een bijpassende tekst: lounge lover. Scoor ook meteen de bijpassende broek.

H&M Teddy ochtendjas, €24,99

Zin in een pyjamadag? Deze ‘ochtendjas’ houd je gewoon de hele dag aan. Om de kerstspirit levendig te houden in een mooie rode kleur. 

H&M Flanellen pyjamabroek, €14,99

Loungen met een hoofdletter L doe je gegarandeerd in deze broek. Het printje is zeer bijpassend voor deze tijd van het jaar. 

 

ASOS Lange pyjamaset met gingerbread-print in zwart, €33,99

Kerst spenderen in je pyjama is zo erg nog niet. Vooral wanneer je zelf gingerbread cookies gaat bakken en deze bijpassende pyjama aantrekt. Smullen!

ASOS Chelsea Peers - Kerstmis - Lange pyjamaset met rendieren, €30,99

Knallend aan het kerstdiner zitten? Jij steelt sowieso de show met deze heerlijke pyjama. 

Lees ook: De schattigste kerstoutfits voor kids van de H&M