Déze serie over zodiac signs staat nu op Netflix en wil je gezien hebben

Media door Anne-Fleur

Zin in een über-romantische feelgood serie die ook nog eens een heleboel te maken heeft met alle zodiac signs? Nou, hebben wij even goed nieuws. Netflix' 'An Astrological Guide For Broken Hearts' (een hele mond vol) staat namelijk sinds een aantal weken op de streamingplatform en bevat alles over, jawel, gebroken harten in combinatie met de sterrenbeelden. Dat wil je toch zien?

Lees ook: Super chagrijnige zure vrouw in Lang Leve de Liefde zorgt voor ongemakkelijkste date ooit

An Astrological Guide For Broken Hearts

De Italiaanse Netflix Original-serie (Guida astrologica per cuori infranti) is sinds een aantal weken te zien via het platform en gaat over de heartbroken en hopeloze romanticus Alice Bassi. Ze probeert de liefde te vinden, maar het lijkt steeds maar niet te lukken. Totdat ze vrienden wordt met een astrological goeroe die haar helpt om naar de sterren te kijken om haar ware liefde te vinden. 

Afleveringen

Wat je misschien direct opvalt als je op de serie klikt is dat elke aflevering de naam van een sterrenbeeld heeft. Zo zijn er in seizoen één zes afleveringen waarin de helft van de dierenriem naar voren komen. Je begint bij Aries (Ram), Taurus (Stier) en Gemini (Tweelingen). Vervolgens ga je verder met Cancer (Kreeft) en Leo (Leeuw), waarna je eindigt met het zesde sterrenbeeld: Virgo (Maagd). 

De plot

In de serie gaat Alice dus op zoek naar de ware liefde, met behulp van astrologie en met de kennis van haar nieuwe BFF. In elke aflevering wordt er iets uitgelegd over de betreffende zodiac sign en zie je hoe Alice met bepaalde sterrenbeelden in contact komt. Alles om eindelijk eens blijvende liefde te vinden. Of het werkt? Dat is nog maar de vraag, want met één seizoen zijn alle sterrenbeelden nog helemaal niet behandeld. Toch kom je er al gauw achter met wie Alice écht eindigt, want eerlijk: daar zijn romcoms voor, toch?

Seizoen 2

Het is logisch (denken we) dat er een tweede seizoen van deze grappige en fijne serie komt, aangezien er twaalf sterrenbeelden in totaal zijn. We hebben er nog niet veel meer informatie over, maar mochten we het wél weten, you'll be the first to know. 

Lees ook: Eerste beelden, datum en trailer Prince Charming seizoen 2

Beeld: Still, YouTube