Foutje, bedankt: vrouw krijgt per ongeluk 'miauw' tattoo aan de buitenkant van haar lip

Lifestyle door Elsemieke

Tattoos aan de binnenkant van je lip zijn nog altijd hartstikke populair. Het is vaak een plek om een boodschap uit te dragen naar de wereld, maar wel wanneer je daar zelf behoefte aan hebt. Een Zweedse vrouw besloot dat ze ook zo'n tattoo wilde aan de binnenkant van haar lip, maar dát liep een beetje anders dan gedacht.

Vrouw krijgt per ongeluk 'miauw' tattoo aan de buitenkant van haar lip

Wilma Hägglund uit Sweden deelde op haar TikTok een video waarbij ze naar een tattooafspraak ging. Ze was van plan om het woordje 'meow' aan de binnenkant van haar lip te zetten. Dat liep even heel anders. Ze vertelt in een video op TikTok: "he tattooed on the wrong place in my f****** mouth!" Hoewel Wilma dus voor een tattoo aan de binnenkant van haar lip ging, kreeg ze er eentje aan de buitenkant van het lip: compleet zichtbaar voor de buitenwereld dus.

Naald in je lip

De TikTok is inmiddels viral gegaan omdat veel mensen zich afvragen hoe het kan dat Wilma niet doorhad wat er gebeurde. Zo vragen sommige volgers zich af of ze niet dronken was terwijl ze de tattoo liet zetten. En een ander vraagt zich af of Wilma wel duidelijk heeft uitgelegd waar ze de tattoo precies wilde. "Hoe kan het dat je niet doorhad dat de tattoo artist op een ándere plek de naald in je lip plaatste?!" Je ziet de TikTok hier:

@wilmah10 #tattoogonewrong #meow #fyp #fördig ♬ original sound - Kneely_Knight
@wilmah10 Svarar @user3824759802741 ♬ 原聲 - Happy Challenge