Last minute: outfitinspiratie voor Koningsdag 2023

Vrije tijd door Lien

De lente is in volle gang en dat betekent dat Koningsdag er alweer aankomt. Of je nou op een festival, het water of in de stad te vinden gaat zijn: je wilt natuurlijk shinen in een passende outfit. Tijd om wat inspiratie op te doen voor de allerleukste fashion items.

Satijnen jurk

Bezoek je een stijlvol feestje of ga je een middag varen? Dan is een satijnen jurk altijd goed. Deze stof glanst prachtig in zonlicht en geeft jou een sophisticated uitstraling. Style zo’n jurk met hakken en een bijpassende tas en je bent good to go. Alhoewel dit item niet geheel festivalproof is, dus als je een wat drukkere omgeving bezoekt wil je misschien toch liever voor iets anders kiezen.

Bomber jacket

Met het wisselvallige weer vind je het misschien fijn om een jas mee te nemen. Niet alleen handig vanwege de temperatuur, maar als het een oranje exemplaar is doet ie ook nog eens niet af aan de rest van je items. Zo draag je toch nog een passende look en is het gewoon onderdeel van je Koningsdagoutfit. De bomber jacket is weer terug van weggeweest en de ideale jas om op een festival te dragen. Online zijn ze in genoeg oranjetinten te vinden.

Mesh top

Een ander fashion item die we weer veelvuldig in het straatbeeld zien verschijnen is de mesh top. Meestal in het zwart, maar op Koningsdag verruilen we ‘m natuurlijk voor een oranje exemplaar. Style deze met een crop top, losse mom jeans en je krijgt de perfecte mix tussen chic en casual. Zo kom je op ieder feestje in stijl aan en ben je zeker niet overdressed.

Oranje french manicure

Knaloranje nagels passen perfect bij jouw Koningsdaglook. Ook de french manicure met gekleurde bovenkant zullen we veel gaan zien op 27 april. Deze nageltrend heeft het uiterlijk van een french manicure, waarbij de bovenste rand in een felle kleur is gelakt – in dit geval oranje, dus. En als je na Koningsdag nog een paar dagen van je nagels wilt genieten kun je ook voor een zachtere tint gaan, zoals abrikoos.

Ook interessant: hangxiety: heb jij deze kater ook wel eens?