Mocro Maffia-acteur Achmed Akkabi en vriendin Eileen zijn getrouwd (én verwachten hun eerste kindje)

Celebs door Jennifer

Acteur, schrijver en producent Achmed Akkabi (39), bekend van Mocro Maffia, is getrouwd met zijn grote liefde Eileen. Dat maakt hij bekend door middel van een reeks mooie foto's op zijn Instagram. Tussen de foto's zit volgens nog een extra verrassing voor zijn volgers. Naast dat Achmed en Eileen getrouwd zijn, zijn ze blijkbaar ook in verwachting van hun eerste kindje. Aww!

Achmed Akkabi getrouwd met Eileen

Nu de serie Mocro Maffia bijna tegen z'n einde aanloopt, krijgt Achmed Akkabi vast meer ruimte in zijn agenda. Al is hij inmiddels geen creative producer meer bij de serie, dus hij had al wat meer tijd. Misschien doordat hij meer tijd wil besteden aan 'huisje, boompje, beestje' met zijn inmiddels vrouw Eileen. In het geheim zijn Achmed en zijn lover getrouwd en dat deden ze natuurlijk op traditionele, Marokkaanse wijze. Het koppel is officieel samen sinds september 2022, waarna Achmed zijn vriendin afgelopen april ten huwelijk vroeg. En nu zijn ze dus eindelijk in het huwelijksbootje gestapt! Op Instagram deelt de acteur, schrijver en producent een aantal mooie foto's van de grote dag, waarna hij afsluit met een wel heel bijzonder kiekje. Wat blijkt? Achmed en Eileen zijn niet alleen officeel man en vrouw geworden, maar ook in verwachting van hun eerste kindje! Aww.

Echofoto van eerste kindje

Op de huwelijksfoto's van Achmed en EIleen zien we hoe het koppel is getrouwd in Marokkaanse stijl. Zo draagt Eileen eerst een prachtige, Marokkaanse trouwjurk. Daarna sluit ze de avond wel af in een witte, strapless jurk. Op de foto's van het huwelijk zien oplettende mensen waarschijnlijk ook, dat Eileen al een klein buikje heeft. Oeh! Vervolgens zien we tussen de reeks foto's inderdaad een echofoto. Naast deze foto ligt ook een polaroidfoto met de tekst 'baby girl'. Ze maken dus ook meteen bekend, dat het een meisje wordt. Yay!

Lees ook: Het einde is in zicht: Videoland kondigt zesde én meteen laatste seizoen van Mocro Maffia aan