OMG! Het speciale Friends-museum reist eindelijk naar Nederland (en op déze datum start de kaartverkoop)

Vrije tijd door Jennifer

De serie Friends is allang niet meer op de buis, maar zit wel voor altijd in de harten van fans. Het helpt ook mee dat we de afleveringen nog makkelijk kunnen kijken op streamingdienst HBO Max of met je ouderwetse dvdbox. Grote kans dat je als fan vaak genoeg dagdroomde, dat je een kop koffie bestelde in Central Perk. Of misschien lijkt je eigen woning sprekend op het Friends-appartement. Nou, in het najaar kun je een kijkje nemen in de wereld van je favo serie! Dan komt de Friends Experience namelijk ein-de-lijk naar Nederland. Oh. My God.

Friends Experience komt naar Nederland

Misschien heb je de beelden van de Friends Experience weleens voorbij zien komen op social media. In de Verenigde Staten bestond het pop-upmuseum namelijk al, maar nu reist het speciale museum dus verder. Na Boston, Seattle, Parijs en Brussel staat het toffe pop-upmuseum binnenkort in onze hoofdstad Amsterdam. Oeh! Bij de Friends Experience kunnen alle fans van de serie Friends eindelijk een kijkje nemen in de bekende decors. Denk aan de massagestoel waar Joey en Chandler in hebben gerelaxt, maar natuurlijk ook dé bekende, oranje bank uit Central Perk. En ja, je mag er natuurlijk even op zitten voor een leuk kiekje voor Instagram. Het wordt gegarandeerd de hotspot voor alle Friends-fans.

In het najaar kun je de Friends Experience bezoeken in Amsterdam. Daar zal het pop-upmuseum van 1 september tot en met 19 november 2023 te zien zijn op het NDSM terrein.

Tickets kopen, wanneer?

Natuurlijk is het speciale Friends pop-upmuseum niet gratis. Komende vrijdag 11 augustus start om 10:00 uur de kaartverkoop voor de Friends Experience in Amsterdam. Mocht je op deze dag niet kunnen of bang zijn dat je misgrijpt, is er ook nog een speciale pre-sale. Hiervoor moet je je wel even aanmelden via de website van de Friends Experience. De pre-sale duurt dan van donderdag 10 augustus 10:00 uur tot en met vrijdag 11 augustus 9:30 uur, zolang de voorraad strekt. Prijzen zijn volgens organisator Mojo vanaf 22 euro.

Hieronder kun je je trouwens alvast meer verheugen op de Friends Experience met beelden van het pop-upmuseum in Brussel:

Lees ook: Jennifer Aniston heeft blijkbaar een tic die Friends-fans nooit is opgevallen