Laura Ponticorvo uit zorgen over newborn baby Cinco: "merk dat iets niet helemaal lekker zit bij hem"

Celebs door Jennifer

Influencer Laura Ponticorvo is vaak erg openhartig als het gaat om het moederschap. Ze vertelt haar volgers graag, dat er ook een hoop struggles bij komen kijken. Deze keer uit ze haar zorgen over haar pasgeboren kindje Cinco. Blijkbaar is de newborn fase toch helemaal niet zo makkelijk, als mensen altijd tegen haar hebben gezegd.

Laura Ponticorvo maakt zich zorgen over kersverse baby Cinco

Het leven van een ouder gaat niet altijd over rozen en zeker niet als de baby net geboren is. Al dacht influencer Laura Ponticorvo dat die eerste fase juist de makkelijkste was, maar het bleek toch even anders. "Ik zal je eerlijk vertellen dat ik deze fase helemaal niet makkelijk vind," schrijft ze in een nieuwe post op Instagram. "Er komt veel onzekerheid bij kijken." Bij haar andere kinderen weet ze inmiddels wel, wat ze willen en lukt communiceren een stuk makkelijker. Alleen is het bij de kersverse baby Cinco nog enorm zoeken. "Een zoektocht is gestart om m'n zoontje te helpen. En omdat een baby door middel van huilen communiceert, snap ik er nog niet zoveel van," vertelt ze. Ze merkt wel dat er iets niet helemaal goed gaat bij haar little boy.

Lichamelijke ongemakken

Daarom is Laura inmiddels twee keer bij een osteopaat geweest. Osteopathie wordt gezien als een alternatieve geneeswijze en helpt baby's onder andere bij spanning en stijfheid in de armen, benen en romp en een achterblijvende motorische ontwikkeling. Ook kan het helpen bij problemen aan de binnenkant van het lichaam, zoals problemen met de keel, neus en oren, maar ook moeite met boeren.

In het geval van Laura's zoontje Cinco gaat het om lichamelijke ongemakken. "Bij z'n nekje, z'n bekken en rug, en ook hier en daar op emotioneel vlak," schrijft ze op Instagram. De onderzoeken hebben tot nu toe wel geholpen. "Hij is nu na twee behandelingen al meer in balans en merk direct verschil," zegt ze. "Hij is nu rustiger en kalmer als hij wakker is... Hij moet misschien ook nog even goed aarden en met veel knuffelen, kusjes geven en goed drinken komen we er wel samen." Hoe dan ook weet ze het zeker: de newborn fase is helemaal niet zo makkelijk als mensen denken!

Lees ook: Laura Ponticorvo deelt heftig bevallingsverhaal: 'Mijn lichaam gaf op'