De leukste spellen voor een avondje lachen, gieren, brullen

Vrije tijd door Esra

Ben jij wel toe aan een avond vol hilariteit en gezelligheid? Dat komt goed uit. Wij weten namelijk precies hoe je daarvoor zorgt. Er zijn een heleboel spellen perfect voor een avondje lachen, gieren, brullen. En wij zetten ze voor je op een rijtje. Nodig dus snel je vrienden, familie en/of collega’s uit en ga een hele leuke avond tegemoet!

Karen

Je bent vast wel eens een ‘Karen’ meme tegengekomen op sociale media. Nou, wat blijkt… Ze bestaan dus ook echt. Het spel karen is gebaseerd op echte 1-ster reviews van mensen over de hele wereld. Tijdens het spelen van het spel presenteer je drie 1-ster reviews en één fake 1-ster review van jezelf. Probeer vervolgens jouw medespelers ervan te overtuigen dat jouw review écht is. Dat wordt leuk!

20 second showdown

Bij dit spel ga je naast je buikspieren (door het lachen…) ook nog andere spieren trainen, je gaat namelijk niet stilzitten. Bij 20 second showdown worden er als eerst twee teams gemaakt. Hierna wordt het zand in de zandloper gelijkmatig verdeeld over elke helft. Vervolgens is het aan de teams om de leuke en grappige uitdagingen, die de scheidsrechter van de kaartjes opnoemt, zo snel mogelijk af te ronden. Na iedere behaalde uitdaging moet de zandloper omgedraaid worden. Het eerste team dat geen zand meer overheeft, heeft de ronde verloren.

Lees ook: Even niks doen vanavond? 7 redenen waarom FOMO hebben niet nodig is

Het andersom spel

Het andersom spel belooft veel hilariteit en is overal te spelen. Bij het spel moet je zo snel mogelijk het foute antwoord proberen te geven op gekke en leuke vragen. Ja is dus nee en nee is dus ja, snap je het nog? Speel het samen met vrienden, tijdens het kerstdiner met de familie of tijdens een lange autorit. Er gaat gegarandeerd veel gelachen worden!

Pie face

Een heel makkelijk spel dat jou en je medespelers gegarandeerd laat lachen. Of ja, waarschijnlijk niet iedereen. Het spel gaat namelijk als volgt: eerst draait een speler aan de wijzer. Hierna plaatst diegene zijn of haar hoofd in het gat en wordt er aan de hendel gedraaid, zo vaak als de pijl aangeeft. Elke draai is het mogelijk dat de slagroom, dat van tevoren op de poot is gespoten, in het gezicht van de speler wordt gegooid. Gebeurd er na het draaien niets? Dan is de volgende speler aan de beurt.

Twerk pong

Ben jij een beetje goed in twerken? Dan is dit spel perfect voor jou. Bij twerk pong is het namelijk de bedoeling om alle pingpongballen zo snel mogelijk uit het doosje te twerken. Lachen ga je zeker, het ziet er namelijk hilarisch uit.