Dit is welk type jij bent in een groepsapp, op basis van je sterrenbeeld

Vrije tijd door Maya Luz

Iedere vriendengroep heeft wel een groepsapp. Hier kunnen jullie gezellig kletsen, dingen plannen en grappige TikToks delen. Ieder sterrenbeeld vervult een andere rol in een groepsapp. Benieuwd naar welk type jij bent? Dit zijn ze alle twaalf.

Lees ook: Dit zijn de vriendschap red flags die je niet moet negeren?

Ram

Rammen nemen graag initiatief. De Ram is daarom het lid van de groepsapp dat het vaakst gesprekken start. Dit doen ze bijvoorbeeld door een grappige vraag te stellen of door een leuk verhaal te vertellen.

Stier

Stieren steken het liefst niet al te veel energie in het versturen van appjes. Van dit sterrenbeeld krijg je daarom het vaakst appjes die maar een of twee woorden bevatten. Vriendschappen zijn dit sterrenbeeld veel waard, dus ze zullen je nooit negeren. Wel zijn hun antwoorden kort en to the point.

Tweelingen

Tweelingen kunnen enorm genieten van een gezellie en actieve groepsapp. Dit sterrenbeeld stuurt gerust een paar honderd appjes op een dag. Ze veranderen ook regelmatig het onderwerp voordat de rest van groep de kans heeft gekregen om te reageren,

Kreeft

Kreeften zien een groepsapp met hun vrienden als hun persoonlijke dagboek. Ze sturen daarom regelmatig foto's in de groep van dingen die ze aan het doen zijn of tegenkomen. Daarnaast delen ze ook maar al te graag hun gevoelens met de groep.

Leeuw

Leeuwen leven voor thee. Dit sterrenbeeld kan je inbox overspoelen met tientallen appjes over de nieuwste roddels of dingen die ze meemaken in hun dagelijks leven. De aanwezigheid van een Leeuw in de groep zorgt voor een warm gevoel. Ze staan ook altijd klaar voor groepsleden die wel een oppepper kunnen gebruiken.

Maagd

Maagden zijn het grappigste lid van de groepsapp. Ze communiceren het liefst met behulp van memes of gifs. Als ze een grappige TikTok tegenkomen kun je er ook vanuit gaan dat ze deze zullen delen met de groep.

Weegschaal

De Weegschaal staat voor balans, en dat is ook precies de rol van dit sterrenbeeld in de groepsapp. Ze bewaren de balans op iedere mogelijke manier. Zodra er een discussie ontstaat zorgen ze ervoor dat deze op een respectvolle manier verloopt. Ontstaat er ruzie? Dan is dit sterrenbeeld direct aanwezig om vrede te stichten.

Schorpioen

Schorpioenen zijn emotionele mensen en houden enorm van contact houden met hun vrienden. In de groepsapp zullen ze dan ook regelmatig vragen hoe het met iedereen gaat. Wanneer dit sterrenbeeld niet zo lekker in d'r vel zit, hebben ze nog weleens de neiging om te oversharen.

Boogschutter

Een groepsapp is voor een Boogschutter een soort podium en de groepsleden zijn hun publiek. In de groep delen ze maar al te graag hun beste grappen of leukste verhalen. Gesprekken met dit vuurteken zijn zelden serieus. Een luchtig gesprek voeren doen ze maar al te graag.

Steenbok

Als er iets georganiseerd moet worden in de groepsapp, is dit de taak van de Steenbok. Ze houden ervan om feestjes of bijeenkomsten te organiseren. Wil je een keer iets plannen met de groep? Laat dit dan vooral aan de Steenbok over.

Waterman

Reageert iemand nooit in de groep? Dan is het waarschijnlijk een Waterman. Dit sterrenbeeld is lid van tien groepen, maar ze reageren op vrijwel niks. Wat ze wel doen is alles lezen. En als ze dan ooit iets zeggen, is het hilarisch.

Vissen

Iedere groepsapp krijgt ooit weleens te maken met een moment waarop iemand boos de groep verlaat. Dit dramatische moment wordt dan veroorzaakt door een Vissen. Als ze zich gekwetst voelen laten ze dit duidelijk merken. Ze verlaten de groep om een punt te maken, maar ze zitten er vaak binnen no time weer in.

Lees ook: Volgens jouw sterrenbeeld is dit jouw favoriete activiteit in de winter