Thomas Berge ontkracht geruchten over mishandeling ex-vrouw

Media door Alyssa

Oei. Het rommelt flink in showbizzland en dit keer draait het allemaal om Thomas Berge. De zanger, ook wel bekend als Chiel Ottink, bevindt zich in een behoorlijk pijnlijke situatie nadat er schokkende beschuldigingen van mishandeling tegen hem zijn geuit door zijn ex-vrouw. Maar Thomas Berge laat er geen gras over groeien en ontkent de aantijgingen van Elianne Zweipfenning met klem.

'Ze is de moeder van mijn kinderen'

In een reactie op de beschuldigingen vertelt Thomas vandaag: "Ik ben diep geschokt en bedroefd door de onterechte aantijging van mishandeling op verschillende juicekanalen. Ik heb mijn ex nog nooit geslagen en ik zal dit ook nooit doen, wat ze ook over mij zegt. Ze is de moeder van mijn kinderen, en dat zal altijd zo blijven."

Spullen ophalen bij Thomas Berge loopt uit de hand

Maar laten we eens kijken naar wat er écht is gebeurd. Volgens de geruchten ging Elianne langs bij Thomas' huis om de laatste spullen van haarzelf en de kinderen op te halen, en dat liep niet bepaald soepel. Sommige juicekanalen beweren zelfs dat Thomas' beveiligingscamera's alles hebben vastgelegd.

Anonieme bevestiging 

En alsof dat nog niet genoeg was, heeft een vriendin van Elianne het verhaal - anoniem - bevestigd aan roddelkanaal RealityFBI. Ze zei zelfs: "Iedereen in Nederland moet weten wat voor een klootzak hij is en hoe schijnheilig hij overkomt in de media." Pfoe, dat klinkt behoorlijk heftig! Ook RTL Boulevard heeft de zaak onder de loep genomen en gesproken met twee bronnen dichtbij Elianne, die het verhaal op de juicekanalen bevestigen.

Lees ook: Yvonne Coldeweijer stopt met juice voor groot publiek