5 Leuke & Goedkope Activiteiten - Deel 1

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Als je eindelijk, na een lange dag of week werken of studeren, tijd hebt om iets leuks met je vrienden te doen moet je daar natuurlijk gebruik van maken. Het hoeft helemaal niet veel te kosten. Hier een paar ideetjes om je vrije tijd nuttig en plezierig te besteden.

1. Speel de toerist
Doe eens gek en hang de toerist uit in je eigen woonplaats. Wandel lekker op je gemak een rondje, bezoek de hot spots en maak foto’s van alle mooie en interessante gebouwen of plekjes die je tegenkomt. Als je dit samen doet is kun je ook lekker bijkletsen.

2. Koekjes bakken
Iets dat je gewoon thuis kunt doen is koekjes bakken! Als je gezellig met z’n tweeën (of meer natuurlijk) aan het bakken bent kun je ondertussen heerlijk kletsen/roddelen/praten over de zin van het leven. En daarna… is het natuurlijk tijd voor een kopje thee met een heerlijk zelf gebakken koekje.

3. Organiseer je eigen fotoshoot
Altijd al model willen zijn? Dan kun je samen met je vriendinnen een fotoshoot organiseren. Eerst lekker tutten en kleding uitzoeken en vervolgens leuke foto’s maken. Als je alleen spullen gebruikt die je al hebt, kost het helemaal niks!

4. Dagje strand
Als je dicht bij het strand woont kan dat ook een gezellig en goedkoop uitje zijn. Zelfs in de winter! Ga lekker uitwaaien op het strand en drink daarna een lekker kopje warme chocolademelk bij een strandtent.

5. Speel spelletjes
Doe net als vroeger en haal gezellige bord- of kaartspellen tevoorschijn. Van Triviant tot poker; er is voor iedereen wat wils. Zorg alleen wel dat je een beetje tegen je verlies kunt...


Bron & Foto's