Ontspannen & Mooi Tijdens de Feestdagen

Gezicht door Vrouwen redactie

December is misschien een feestmaand, het is vaak ook de drukste maand van het jaar. Wil je er toch zo ontspannen en tegelijkertijd fabuleus mogelijk uit zien tijdens de kerstborrel op je werk, of het kerstdiner bij de schoonfamlie? Zorg dan dat je vlak voor je je in het feestgedruis stort de tijd neemt voor een ontspannende massage waarbij je helemaal tot rust komt. Het zou natuurlijk helemaal leuk zijn als je huid tijdens die massage ook nog eens tot in de puntjes verzorgd wordt, zodat jij met een stralende snoet de deur uit loopt.

Je raadt het al: deze behandeling bestaat, en heet LOOkX Retreat behandeling. Vrouwen.nl mocht al eerder een andere behandeling testen, de LOOkX Experience, maar de Retreat behandeling van LOOkX is minstens zo heerlijk. Verlekker je alvast aan deze video van de Retreat behandeling.

Zet je ook graag je (beginnende) kraaienpootjes even op scherp, dan kun je ook bij LOOkX terecht. Voor eerste hulp bij problemen rond de ogen (denk aan wallen, donkere kringen en/of kraaienpootjes) moet je de LOOkX Eye Rescue producten hebben. Er is een ochtend- en een avondcrème, die onder meer donkere kringen verminderen, vochtophopingen verjagen (vaarwel wallen!) en de collageenaanmaak stimuleren.
Je koopt de Eye Rescue crèmes van LOOkX hier.