Gaat Jay-Z vreemd met zangeres Mya?

Celebs door Vrouwen redactie

Even tijd voor wat pure gossip. Jay-Z, rapper en hubby van Beyoncé Knowles, is de laatste tijd veel in het nieuws. Volgens verschillende insiders gaat namelijk Jay-Z (weer) vreemd. Eerder waren er al geruchten dat hij ruzie met Solange in de lift had vanwege het vreemdgaan. Queen B durfde er zelf niks van te zeggen en dus moest haar kung fu beheersende zus Solange het maar oplossen.

Jay-z staat bekend om het daten met succesvolle getinte vrouwen. Rihanna en Rita Ora staan ook op het lijstje met vermeende flings van Jay. Hij zou seks met ze gehad hebben tijdens tournees en albumopnames in de kelders. Beyoncé zou echter zo gek zijn op Jay-Z dat ze de roddels niet geloofd. Zelfs niet als de bron uit de vriendengroep van Jay-Z komt. Net nu er al een paar weken niets meer over Jay's schuinsmarcheerderij in het nieuws is geweest komt de volgende naam al naar boven. Dit keer is het R&B zangeres Mya, geen onbekende van Jay-z. Ze hebben in het verleden samen een aantal nummers opgenomen. Mya, die nu niks in de spotlights doet, neemt even een break van Hollywood. Ze kan relaxed genieten, want Jay-z schijnt haar rekeningen te betalen. Als een vriend die voor een oude goede vriendin zorgt, jaja...

Vooralsnog heeft dit gerucht nog geen reactie van Queen B opgeleverd, maar wie weet krijgen we binnenkort weer een optreden van Solange zien.

Mya, de oude bekende waar Jay-Z vreemd mee gaat?


Jay-Z en Beyonce bij een basketbalwedstrijd


Jay-Z and Beyonce na het gevecht in de lift


Beyonce en zus Solange


Bron, Bron, Bron