Win: Bikini's van Mystic

Mode & trends door Vrouwen redactie

Zomertijd is bikinitijd. Maar welke bikini je moet kopen, dat is altijd even kiezen. Wij maken het je makkelijk, door 2 bikini's en een short van Mystic weg te geven! Wil je liever de roze bikini, of ga je voor de blauwe? Of speel je op safe en ga je voor de stoere roze short? It's your choice!

- Scroll naar beneden voor de winactie! -

Ken je het merk Mystic al? Bij Mystic vinden ze het heel belangrijk dat je je hart volgt en probeert je dromen waar te maken. Neem het leven niet al te serieus en houd je bezig met de dingen waar je echt van houdt. Natuurlijk zijn er veel dingen belangrijk, zoals; familie, vrienden en een het bouwen van een mooie carrière, maar om op al deze vlakken goed te scoren is het belangrijk dat je het af en toe ook los kan laten. Op die momenten staat Mystic voor je klaar en helpt je jouw eigen grenzen te verleggen. Met de juiste gear voel je je veilig en heb je het vertrouwen om die trick die je al een tijd in gedachte had, perfect neer te zetten. De collectie van Mystic houdt je warm of beschermt je juist tegen de brandende zon, zodat je door kan blijven gaan en alles kunt halen uit jouw tijd op het water.

Wijd jouw leven aan wat je het allerliefste doet, genieten op het water! Maar vooruit, op het strand liggen mag ook.

Vrouwen.nl geeft 1 roze bikini weg, 1 blauwe bikini en één short. Winnen? Doe mee!
Geef aan of je de roze bikini, blauwe bikini of short je wil winnen en wat je maten zijn (maat 36, 38 of 40 voor de bikini, maat S, M of L voor de short)!