Win: 5x Boekenpakket van thrillerauteur J.D. Robb

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Is er een betere tijd om te lezen dan in de zomervakantie? Retorische vraag natuurlijk, want je ligt nergens lekkerder dan met een boek aan het strand of aan het zwembad. Mocht je nog op zoek zijn naar een serie boeken waar je geen genoeg van kunt krijgen, dan raden we de boeken van J.D. Robb aan. Deze succesvolle misdaadschrijfster staat bekend om haar pageturners die je niet loslaten.

- Scroll naar beneden voor de winactie! -

De Eve Dallas reeks is een serie van vijf politieromans van J.D. Robb, overigens een synoniem voor Nora Roberts. In elk boek worden bloedstollende moordonderzoeken gecombineerd met romantiek en passie. Het bijzondere aan de serie is dat elk zelfstandig leesbaar verhaal is ingebed in een groter, emotioneel relaas over de relatie van twee getroebleerde mensen die allebei getekend zijn door jeugdtrauma's. Nora Roberts is een meesterverteller en dit boek is het eerste van een verslavende serie, die allemaal zullen verschijnen bij uitgeverij Boekerij. De serie bestaat uit:

Boek 1: Vermoord Naakt
Boek 2: Vermoorde Reputaties
Boek 3: Vermoorde Schoonheid
Boek 4: Vermoord in Extase
Boek 5: Plechtig vermoord

Wil jij deze boeken meenemen op vakantie? Dat kan! Wij geven 5x Deel 1: Vermoord naakt en Deel 2: Vermoorde reputaties weg, en ook 5x Deel 3: Vermoorde schoonheid.

- Stap 1: Like Vrouwen.nl op Facebook
- Stap 2: Vul het formulier hieronder in.

Deze winactie loopt t/m 10 augustus. Winnaars krijgen bericht per e-mail.