Dagboek van actrice Mounira Mansour (V)

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Mounira Mansour (28) is freelance actrice en presentatrice. Ze speelde heel lang de rol van Marjana in SpangaS. Ze geniet van alle events, feestjes, premières en outfits die op haar pad komen en sinds kort blogt ze hierover op Mounira's Mansion. Mounira heeft altijd al een liefde gehad voor de wereld van haar, make-up en kleding. Ze is een pittige tante die zoals ze zelf zegt ‘gewoon een meisje uit Amsterdam West’ is. Ze is mama van zoontje Noah (3) en echtgenote van Lex. Voor Mounira is elke dag een feestje. Mevrouw Mansour is te chaotisch om een maandelijkse blog bij te houden, laat staan de data van de gebeurtenissen te onthouden. Toch heeft ze speciaal voor de lezers van Vrouwen.nl een fotodiary bij gehouden over hoe haar drukke leven er ongeveer uitziet.

1. Ik ben al heel erg ver met mijn Urban Streetwear lijn Amsterdam Hustle . Tot diep in de nacht werk ik aan mijn ontwerpen.


2. Noah gaat vandaag mee met mij naar Cachicci PR. Kijk hem Chillen in de Cachicci Lounge. Zo kan Noah ook zien wat mama voor werk doet, namelijk heel veel shoppen!


3. Vandaag gaan Noah en ik lekker dansen in Artis. Papa is ook mee en we hebben allemaal een Amsterdam Hustle jasje aan.


4. Het is vaderdag! Dus krijgt papa leuke gadgets van Logitech en natuurlijk bestel ik ook wat leuks voor mezelf!


5. Vandaag doen we verschillende looks voor Mounira’s Mansion.. Heerlijk om met verschillende stylisten te werken op zo’n dag. Ik probeer altijd met jong-professionals te werken. Zij bieden mij zoveel vernieuwende looks aan. Love it! Special tnx to Sander de Jong en Pinkvisagie voor de fijne samenwerking en natuurlijk alle stylisten die mee hebben gedaan.


6. Voor mijn baby nichtje Nora ontwerp ik een truitje.


7. Ik kan je vertellen dat het op een doordeweekse ochtend nogal saai is voor Noah om in het water te spetteren. Maar ieder vrij moment besteed ik graag met hem. Ik ga het water ook maar in met mijn waterpistool #swag.


8. Mijn nieuwste look is uit! Ik ben zo blij met dit kapsel! Jammer dat je niet elke dag uit jezelf zo wakker wordt.


9. Het wordt allemaal werkelijkheid! Mijn collectie is af en vandaag beginnen we met de shoot voor Amsterdam Hustle. Zo leuk om mijn mini modelletjes en fabulous models te zien shinen! Lex doet de regie en mijn glamsquad doen hun ding! Word alvast vriendjes op Instagram.


10. Jeeej Lex z’n boxers zijn binnen in alle kleuren. Ik houd ervan om hem cadeautjes te geven.


11. Ik ben gewoon afgevallen! Geen idee hoe het komt... misschien van al het squaten elke dag. Even gauw een nieuw badpak scoren en een selfie maken in het pashokje.


12. Het is weer tijd voor een casting… fingers crossed en hopen op een callback.


13. Maryam Hassouni, Ouarda en ik wensen iedereen een fijne Ramadan!


14. Ik vertrek vandaag voor mijn nieuwe avontuur. Iets met tijgers, hoogtes, slangen en een wilde zee… Tot volgende maand!