Een nieuwe neus maakt haar model

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Een meisje uit Engeland was in elkaar geslagen door haar ex-vriend. Haar neus was er zo slecht aan toe dat ze een neusoperatie moest ondergaan. Ze kreeg een nieuwe neus en werd een schoonheidskoningin. Ze doet mee aan verschillende wedstrijden en spreekt over haar ervaring met haar gewelddadige ex-vriend.

Haar neus ziet er nu anders uit en dat heeft ook haar leven veranderd. Met haar nieuwe neus is ze schoonheidskoningin geworden. Ze doet mee aan verschillende Missverkiezingen en modellenwerk. Dit had ze nooit kunnen bereiken met haar oude neus, ze had niet genoeg zelfvertrouwen. Tijdens een avondje uit met haar vrienden werd ze gevraagd door een modellenscout om een keer als model te poseren. Vanaf toen is ze altijd met modellenwerk bezig geweest. Ze hoopt dat ze andere slachtoffers kan helpen door een voorbeeld voor ze te zijn.

Voordat ze haar leven als model begon was ze een normaal meisje. Ze had een leuke vriend en alles in haar leven ging goed. Tot op een dag haar vriend haar in elkaar sloeg. Ze waren op een feestje van vrienden, haar toenmalige vriend had al veel gedronken. Hij begon mensen lastig te vallen en Lacy wilde daarom naar huis. Hij liep in eerste instantie mee en in de auto sloeg hij om. Hij viel haar aan en bleef op haar inslaan.

Lacy na de genezing van de gebroken neus. De neus moest via een neuscorrectie nog gevormd worden tot een neus. .


Lacy's neus na de neuscorrectie.


Lacy is gelukkiger en heeft meer zelfvertrouwen.


Bron, Bron, Bron