Eerste twee vliegtuigen met slachtoffers vlucht MH17 zijn geland

Vrije tijd door Vrouwen redactie

De eerste twee vliegtuigen met de slachtoffers van de ramp van vlucht MH17 zijn geland. Een tegenstrijdige gedachte eigenlijk dat de slachtoffers nu wel veilig zijn geland. Nu wel. Was dat vorige week donderdag maar zo. En zo mooi dat heel Nederland een minuutje alles neerlegt en alles even laat voor wat het is om even met het hele hart en de volledige gedachte bij de slachtoffers en hun nabestaanden te kunnen zijn. Nederland treurt mee. Heel Nederland vormt één team.

Vandaag is de dag dat de Nederlandse slachtoffers weer “thuis” zijn. Dezelfde dag dat we vol ongeloof staarden naar het bericht dat er vandaag wéér twee vliegtuigen uit de Oekraïense lucht zijn geschoten in de buurt van de plek waar vlucht MH17 vorige week donderdag uit de lucht werd geschoten door een raket. Net vandaag, nu de lichamen van de slachtoffers zijn overgebracht naar Nederland. Op alle andere dagen was het net zo verschrikkelijk geweest, maar vandaag heeft het toch een extra lading.

Het betrof twee Oekraïense straaljagers die met raketten uit de lucht werden geschoten door pro-Russische separatisten. Alweer. Deze keer gebruikten de pro-Russische separatisten lichtere raketten dan ze gebruikten bij het uit de lucht schieten van het vliegtuig van vorige week. Vermoedelijk hebben de piloten die de straaljagers bestuurden deze ramp weten te overleven.
Wat is hun motief? Bewijzen dat zij degenen waren die achter de ramp met 298 doden zaten?

Bron, bron