Covers van sterren die zijn bewerkt

Celebs door Vrouwen redactie

Bekende celebs staan continu op covers van tijdschriften. Ze worden uitgenodigd voor een shoot en aan het einde worden meestal de beste foto’s uitgezocht. Daarna volgt het Photoshoppen. De kin wordt kleiner, borsten groter, haren of huid worden lichter en noem maar op. Sommige gaan wel heel ver in Photoshoppen. Beyoncé werd bijvoorbeeld in het ene tijdschrift lichter gemaakt en in de andere donkerder. Tja, kun je iedereen wel 'perfect' maken. Wij zetten de meest opvallende gephotoshopte covers op een rijtje.

Kate Middleton is altijd al dun geweest, op haar bruiloft zie je een slanke vrouw in een bruidsjurk. Voor Grazia was ze nog iets te dik, dus op de cover hebben ze haar taille nog eens wat slanker gemaakt.


Kate Upton is bekend geworden door haar grote borsten en knappe gezicht. Ze is niet de aller slankste in de modellenwereld, maar toch wordt ze vaak gevraagd. Op de cover rechts werd ze slanker gemaakt en werden haar beroemde borsten kleiner gemaakt.


Aah, prins George is ook het slachtoffer geworden van Photoshop. De kleine prins werd op de cover van US Weekly geplaatst met een tintje en en blozende wangen. Volgens de makers ziet hij er zo gezonder en frisser uit.


Wow, dit is wat Photoshop doet. Lady Gaga poseert (links) en de bewerkte cover met Lady Gaga ziet je op rechts. Ze is zichtbaar slanker gemaakt op bepaalde plekken en lijkt ook ineens hele andere make-up te dragen.


Ashlee Simpson is zo bewerkt dat ze haast nep lijkt. Haar gezicht lijkt wel een avatar - jeweetwel, als in een computerspelletje.


Bij Katy Perry is er niet heel veel veranderd. De foto is lichter gemaakt en ze heeft een kleurtje gekregen. Dit zodat ze er gezonder en frisser oogt. Haar borsten zijn ook wat ophoog gepusht en haar benen zijn strakker.


Beyoncé is op een of andere manier qua huidskleur anders in verschillende landen. Deze foto's zijn met een tussentijd van 4 maanden geplaatst. Op de eerste cover is ze lichter gemaakt, en op de tweede donkerder. De echte huidskleur van queen B ligt er tussenin.


Kate Winslet is niet meer piepjong, maar zo ziet ze er wel uit op de rechter cover. Die heeft haar net een 25-jarige Kate gemaakt. Ook haar rimpels zijn weg en haar oogkleur is versterkt.


Welke versie van deze vrouwen vind jij mooier; de natuurlijke versie of de gephotoshopte versie?

Bron, bron