Erotische Ontdekker Anouk (XII)

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Anouk is een jonge spontane meid van 22 jaar, die aan het bloggen is geslagen over haar sekservaringen. Ze beleeft van alles in de slaapkamer en vertelt op Vrouwen.nl elke maand over haar avonturen.

Wat een ontzettend saaie maand, dat is vast wat jullie denken als je naar mijn site kijkt. Heel weinig nieuwe artikelen. Nou... dat klopt wel een beetje. Behalve dat saaie gedeelte. Voor mij was het alles behalve saai, maar wel erg privé. Hierdoor ben ik gaan denken en misschien is dat ook wel goed om eens te beschrijven. Zo hebben jullie ook weer eens een indruk van wat er in mijn hoofd omgaat... Gaan jullie ervoor zitten? Dan doe ik dat ook even en pak ik nog even snel een dropje en kopje thee voor ik verder schrijf.

Zoals jullie vorige maand konden lezen heb ik nieuwe mensen ontmoet. Onder andere ook een jongen waar het erg goed mee klikt. Dit erg goed klikken draaide er dan ook op uit dat ik hem vaker ging zien en dat ik geregeld bij hem bleef slapen. Ja, ik moet zeggen dat de seks heerlijk is, ik heb absoluut niks te klagen. Het was niet de bedoeling hier zo snel achter te komen, maar dat gebeurde wel. Ik kan met zekerheid zeggen dat het qua seks wel goed zit. Of het daarom zo goed klikte? Nee. Nou ja, het klikt op seksueel gebied ook wel heel erg maar dat was niet waar ik op doelde met een klik. Dat was gewoon persoonlijk. Veel dingen in ons karakter komen overeen. Het voelt goed om bij hem te zijn. Voelen jullie hem aankomen? Ja, vast wel... Anouk is verliefd. En dat was nou niet bepaald mijn planning!

Nu ik ineens toch mijn leven anders moet gaan indelen baal ik dan ook enorm dat ik heel weinig tijd heb om te daten. Er zijn een aantal mensen die me gevraagd hebben voor een date en ik wil wel, maar heb geen mogelijkheid gehad om te gaan. Daar baalde ik wel een beetje van. Want ik ga nu ook steeds meer nadenken, hoe nu verder? Ga ik verder met swingen? Ga ik hem erin betrekken? Stop ik overal mee? Hoe ga ik ermee om? Wat kan ik wel en niet vertellen? Hoe zou hij erover denken? Op een avond kwam het toch aan het licht. Ik deed aan swingen. Ik peilde zijn reactie bliksemsnel toen hij het doorkreeg. Hij was heel rustig en relaxed. We konden erover praten, dus dat deden we. Ik was verbaasd. Swingen is nog steeds een taboe, maar hij vond het niet heel vreemd en vond dat ik lekker moest doen wat ik wilde doen. Tot op zekere hoogte dat dan weer wel.

We praatten er later nog eens over en ik kwam erachter dat hij zelf ook wel nieuwsgierig was naar het hele concept. Hij had wel eens naar een parenclub gekund, maar hij had het toen niet gedaan. Hij wist er wel het een en ander over. Dat maakte wel indruk op me. Ik had dat van hem nooit verwacht! Ik wist dat hij ook echt niet stilgezeten heeft in zijn leven, maar toch was ik verbaasd. Je leert iemand kennen en op het moment dat een taboe als dit aangehaald wordt, vindt die persoon het wel ok?! Ik bedacht me nog dat hij waarschijnlijk niet precies wist wat alles inhield. We kletsten er die avond even over en dat zorgde bij mij voor vragen. Vragen waar ik nu nog steeds over nadenk. Ik wil heel graag verder met deze jongen en vind het swingen erg leuk, maar kan ik dit allemaal blijven combineren? Ik weet dat als ik met hem een relatie zou hebben, ik niet meer zoveel zou swingen als ik gedaan heb. Maar tegelijk vraag ik me af of hij het zou kunnen. Zou hij liefde en lust los van elkaar kunnen zien? Ik weet dat hij dat vroeger wel kon. Zou ik het nog kunnen? Ik kan alles los van elkaar zien, dat weet ik, maar hij is nieuw...

Hij wordt misschien wel mijn nieuwe vriend. Oké, die kans is heel erg groot. Zou ik dan nog willen dat hij met anderen in de weer is? Dat maakt me weer een beetje bang. Maar ik vind het ook niet eerlijk tegenover hem om steeds alleen te gaan swingen. Hij wil het ook proberen, hij wil mij daarin zien, hij wil weten hoe ik daarin ben. En het lijkt hem heel spannend. Dan kan ik het toch niet maken om een relatie uit te stellen om zelf lekker te gaan swingen? Daarnaast is er dan ook nog de vraag waar ik in hemelsnaam de tijd vandaan moet halen om te swingen. Ik heb het tegenwoordig ontzettend druk en ik kan alles nu al niet combineren. Als ik hem in het swingen zou betrekken dan wil ik dat goed doen. Met een stel dat zou klikken. Een stel wat bij hem past. Een stel waarbij hij zich ook goed zou voelen. Maar hoe ga ik dat van te voren weten? Moeten wij dan eerst een aantal keer met mensen afspreken om te kijken of het klikt? Ik weet het eerlijk gezegd niet zo goed. Als het swingen niks wordt met hem moet ik hem dan wel aan heel mijn swing-kennissenkring voorstellen? Ik twijfel. De mensen in mijn kring vinden dat waarschijnlijk ook niet fijn, zij komen er niet in het openbaar voor uit dat ze swingen...

Zoals jullie zien is het krijgen van een nieuwe relatie niet zo heel snel vanzelfsprekend voor mij. Ik weet gewoon heel veel dingen niet zeker en ben wel heel erg blij, maar ook verbaasd, dat hij alles zo goed oppakt. Ik dacht een tijdje terug nog aan mijn ex. Aan iemand die zo tussen ons in is gaan staan. Achteraf ben ik daar blij om. Het liet me inzien dat ik niet meer van hem hield als mijn partner. Maar wat als er nu zoiets gaat gebeuren bij de jongen waar ik nu langzaam gek op word? Ik ben bang om hem kwijt te raken. Alle cliché-redenen waarom mensen niet zouden swingen komen ineens op me af. En dat zorgt dat ik een beetje in de war ben. Ik vind swingen echt leuk. Ik doe dat graag. Ik vind het lekker en het zorgt ervoor dat ik ook echt even een avond alles van me af kan zetten. Maar aan de andere kant komen alle twijfels naar boven... Ik ben er nog niet echt uit. Ik weet niet waar ik goed aan doe. Misschien dat ik daar komende maand meer over kan vertellen, maar voor nu is het echt nog koffiedik kijken, en daar ben ik niet zo heel goed in!

Maar goed, naast alle toestanden van hierboven, heb ik afgelopen maand nog een artikel geschreven als vervolg op de date met een gigolo. Het is een artikel met tips rondom het boeken. Ik merkte dat sommige dingen voor mij niet helemaal duidelijk waren en bedacht me dat veel meer vrouwen dat zouden hebben! Hoe boek je een kamer zonder dat je identiteit bekend is? Waar kan je het beste afspreken met een gigolo, waar kan je een gigolo allemaal voor boeken? Allemaal vragen die vrouwen vast hebben wanneer ze op date willen met een gigolo... Daarom dus mijn artikel met tips. Nieuwsgierig? Kijk dan hier.

Tot slot heb ik de afgelopen maand nog een artikel online gezet over een date die ik eerder had. Nee geen swing date, een normale date. Weten jullie nog dat ik met meerdere jongens aan het daten was? Nou dit was er dus een van. Het was eigenlijk helemaal niet de bedoeling om seks te hebben tijdens deze date, maar dat gebeurde wel. En dames, ik kan ook een keer zeggen, het viel echt tegen! Kennen jullie die stuntelige puber jongens nog? Je weet wel: zenuwachtig, sullig en ze bespringen je bijna zodra je een verkeerde beweging maakt? Nou die date kan je daar een beetje mee vergelijken. Niet dat ik dat van tevoren verwacht had hoor, hij kwam wel over alsof hij wist waar hij over praatte. Maar niks bleek minder waar. Sommige vragen me waarom ik het toch gedaan heb. Nou eigenlijk was dat een beetje eigenbelang en een verkeerde inschatting. Ik had zin en verwachtte meer van hem. Achteraf een beetje stom, maar ach, daar leren we ook weer van toch?! Ik wel in ieder geval... Je vind mijn artikel hier.

Voor de komende maand heb ik echt geen idee wat er gaat gebeuren. Normaal heb ik vooruit afspraken staan en probeer ik veel dingen uit. Ik weet niet wat ik komende maand ga doen. De vakantieperiode staat voor de deur en daarnaast blijf ik het erg druk houden. Nou ja, wat er ook gebeurd, jullie kunnen het volgende maand weer lezen...

Xxx Anouk.