Unboxing Beautybox editie juli

Gezicht door Vrouwen redactie

Yesss, weer een nieuwe Beautybox! Deze keer is de box weer goed gevuld. Hij telt maar liefst 6 producten en voelt daardoor lekker zwaar aan. Wat zit er in deze juli editie?

De producten zijn groot, en in de box zit voor heel je lichaam wel iets : Voetencream, bodylotion, herstellende shampoo, facewash, nagellak en een matterende masker. Daar kun je de hele maand (en langer) zoet mee zijn. Bijna alles is bovendien full size. Kom, laten we snel beginnen. Wil je deze editie bestellen? Dat kan nog, maar je moet wel snel zijn! Op = op, maar als je lid wordt krijg je elke maand een nieuwe box. Kijk voor meer informatie op Beautybox.nl.

Himalaya Herbals Facewash €6,99
Deze facewash is voor de normale tot vette huid. Hij is vrij van parabenen en schuimt lekker op. Het is geschikt voor dagelijks gebruik, maakt de huid zacht en voorkomt huidirritaties. Daarnaast haalt het de olieachtige glans (die vaak voorkomt bij een vette huid) van je huid weg.

L'Oréal Professionnel Absolute Repair Lipidium Shampoo €14,30 (gele flesje)
Speciaal voor het haar, want dat lijdt in de zomer behoorlijk onder de zon, hitte van stylingtools (föhn, steiltang) en de zee. Deze shampoo zorgt dat je beschadigde haard goed kan herstellen.

Anatomicals Footcream €4,00 (blauwe tube)
Ook onze voeten hebben heel wat te lijden in de zomer. Door het lopen op blote voeten of heel de dag lopen op slippers of ballerina's worden ze er niet charmanter op, en bovendien zwellen ze op door de warmte. Nou, dan is er nu de oplossing. Deze cream van Anatomicals verlicht de druk op de voeten en verkoelt de voeten.

BeautyUK Frenche Manicure Set €8,50
Heb je geen zin in felle kleuren op je nagels, wil je het zo natuurlijk mogelijk houden in de zomer? De French Manicure Set heeft lichte natuurlijke kleuren voor je nagels, Voor een rustige zomer voor je nagels.

Greenland Bodycare bodylotion €8,95
Deze flacon kun je gelijk al ruiken als de doos open gaat, dus die moest iets uitgebreider getest worden. Dit product is van een Nederlandse merk. Alle producten van Greenland zijn gebaseerd op fruit, groente en kruiden. Het is een bijzonder geurige bodylotion die snel in de huid trekt. Wat ook fijn is dat deze lotion niet plakt of een voelbaar laagje achterlaat op je huid. Het is een handige middelgrote flacon die goed gevuld is en heerlijk exotisch ruikt, naar amandelmelk en lotus bloemen. De creme hydrateert en helpt de balans van de huid optimaal te houden en is bedoeld voor mensen met een droge of gevoelige huid, maar ook op een 'normale' huid voelt het ontzettend goed aan. Op de sinds kort geheel vernieuwde webshop greenlandbodycare.com vind je nog meer van deze producten.

Een extra’tje in de box: Anatomicals Mattifying Face Mask €1,50
Dit zuiverende maskertje is tegen de vette huid. Het zakje ziet er klein uit, maar er zit genoeg hoeveelheid in om 3 keer te gebruiken. Handig met dit zomerweer!