Mis het niet: 20ste editie van Dance Valley

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Festivals zijn populairder dan ooit te voor. Ook dit jaar zijn er in de zomermaanden genoeg festivals te bezoeken. De grote festivals buiten Nederland zijn net zo populair als de grootste binnen Nederland. De line-ups worden bovendien steeds indrukwekkender. Je hoeft niet naar het buitenland! Zeker niet op zaterdag 2 augustus: dan viert Dance Valley haar 20ste verjaardag en trakteert de bezoekers op een groter festijn dan ooit. Eén ding is zeker, je hoeft je niet te vervelen!

Dance Valley viert dit jaar haar 20ste editie in Velsen en heeft onder andere een Mystery Guest. Die dj is nog een geheim, maar het belooft een goede artiest te worden. Er zullen maar liefst 90 dj’s draaien op verschillende podia. Om een impressie te geven van welke meesterlijke artiesten er zullen zijn: Steve Angello, Chuckie, The Bloody Beetroots Live, Showtek, Dirty South, Markus Schulz, Paul Oakenfold, The Partysquad, Flexican, Otto Knows, Bassjackers en veel meer!

Dat is nog niet alles, speciaal voor de 20ste editie pakt Dance Valley uit. Zo zijn er op het terrein ‘Lucky Lockers’ te vinden, daarin zitten cadeaus verstopt voor bezoekers. Dat kunnen horloges, T-shirts en zelfs mobiele telefoons zijn. Als dat nog niet genoeg was hebben ze ook heel de dag gratis, já gratis, Wi-fi beschikbaar. Zo kun je de hele dag up-to-date zijn op social media en verbruik je je eigen internettegoed niet. Mooi meegenomen toch? Wij zijn van de partij zaterdag. Zien we je daar?

Voor de lieve thuisblijvers is er ook een verrassing, vanaf 17:00 tot en met 23:00 zal de mainstage live worden uitgezonden op hun YouTube channel. Onbekend met Dance Valley? De aftermovie van 2013 staat hieronder, kijken dus!