Ruzie tussen Orlando Bloom en Justin Bieber: wie sloeg wie?

Celebs door Vrouwen redactie

Justin Bieber en Orlando Bloom werden deze week ruziënd gespot in een duur restaurant. De mannen zijn meerdere keren gespot met elkaars exen, maar het kwam nooit eerder tot een face to face confrontatie. Justin was met zijn management en bodyguards op weg naar de voordeur van restaurant Cipriani, waar Orlando Bloom hem nog even een mededeling wilde doen. Op een video die momenteel rond gaat op internet zie je Orlando iets roepen naar Justin, en Justin roept iets terug. Het zou iets gemeens zijn richting Orlando, want die gooide vervolgers zijn drankje in Bieber's gezicht. Justin haalde uit, maar voordat hij echt een klap kon uitdelen stonden de bodyguards van beide mannen ertussen. Zoals al verwacht liep Justin weg en Orlando kreeg een applaus van het publiek.

Wow, waarom gebeurde dit?
Er zouden dingen spelen tussen de mannen. Justin Bieber zou in 2012 na de Victoria Secret Show met (de toen nog vrouw van Orlando) Miranda Kerr naar een afterparty zijn gegaan zonder dat Orlando er toen iets van af wist. Verschillende media scheven toen dat ze seks zouden hebben gehad. Justin Bieber op zijn beurt zou boos zijn dat Orlando sinds dit jaar close is met zijn ex Selena Gomez. Oei, oei!

Is dat alles?
Dit is niet alles, na het incidentje op woensdag zijn de mannen online verder gaan ruziën. Justin plaatste een foto van Miranda, Orlando’s ex op Instagram met een kroontje erbij. Hij verwijderde de foto, om hem later weer opnieuw te plaatsen. Alsof dat niet genoeg was plaatste hij vannacht ook een foto van Orlando, waarop die huilend te zien is. Die foto was tijdens een evenement gemaakt. Orlando, die nog niks van zich heeft laten horen, kreeg wel een aanbieding om zijn vechtkunsten te verbeteren naar aanleiding van zijn naar verluid povere uithaal. Bokser Forrest Griffin zou hem wel wat trucjes leren als Orlando naar zijn huis in Vegas komt.


Orlando Bloom


Justin Bieber


Miranda Kerr


Selena Gomez


Bron, bron, bron, bron