Win: 10x Aussie Dry Shampoo pakket

Gezicht door Vrouwen redactie

Het zou maar zo kunnen dat het algemeen bekend is dat de redactie van Vrouwen.nl VERSLAAFD is aan droogshampoo. Dat is namelijk zo. Het scheelt dagelijks toch weer een paar minuten tijd en we zijn een voorstander van je haar zo min mogelijk wassen met shampoo, omdat dat simpelweg beter is voor je haar.

Een paar weken geleden legden we tot in de puntjes uit hoe je de meest te gekke kapsels maakt met droogshampoo. Daarvoor gebruikten we drie verschillende soorten droogshampoo van Aussie (want dat is onze lieveling): Colour Mate, Aussome Volume en Mega Instant. En het beste nieuws is -dit raad je nooit-: we mogen tien 'Out of Office Aussie Dry Shampoo' pakketten weggeven! In dit Out Of Office pakket vind je alle drie de droogshampoo's die wij hebben getest plus een leuke goodie die we nog niet verklappen. Verrassing!



Wat jij hiervoor moet doen:

Vul onderaan dit artikel het win-formulier in.
That's it!

En je mag natuurlijk altijd een foto laten zien van jouw Aussome look van de dag met #Styleshakers #Aussie en een mention @Vrouwen__nl instagrammen. Het hoeft niet, maar wie weet pak je er bonuspunten mee.

Waarom we juist Aussie Dry Shampoo in ons hart sluiten is omdat dit (voor zover wij hebben getest) de enige droogshampoo is waarbij je op dag twee van je droogshampoocyclus geen vetkuif krijgt. Vaak kun je met een droogshampoo het wassen van je haar maar één dag uitstellen. Wil je het de volgende dag weer gebruiken, dan blijft de borstel praktisch in je haar staan en oogt je haar alles behalve schoon. Dat Aussie Dry Shampoo dit effect niet heeft is te danken aan het miraculeuze tapiocazetmeel. Dit is een uniek ingrediënt dat het vet in je haren beter absorbeert. Wanneer je je haar dan kamt, kam je het vet deels uít je haar. Dus het wordt niet alleen opgezogen, maar je kunt ook nog eens een deel van het vet vaarwel zeggen.

De drie varianten vervullen drie verschillende haarbehoeften: Mega Instant maakt je haar vooral schoon en fris, Aussome Volume verfrist je haar en geeft het ook nog eens een enorme boots (dit is duidelijk te zien in ons artikel over droogshampoo's, waar Mariëlle met haar miezerige bosje haar het ideale slachtoffer was om deze droogshampoo te gebruiken) en Colour Mate die de kleur van je haar helpt te beschermen.

Mocht je niet winnen, niet getreurd, want Aussie Dry Shampoo is verkrijgbaar bij ETOS en Kruidvat voor €7,11 per stuk.

Deze winactie loopt t/m 31 oktober. Winnaars krijgen bericht per mail.